Sport

Komentari 2

Brady: Ne znam što će biti, ali znam da još ne idem u penziju

Brady: Ne znam što će biti, ali znam da još ne idem u penziju

U ovom trenutku teško je donositi odluke. Što se tiče pitanja o mom umirovljenju to nije realno. Nadam se da nije realno, rekao je Tom Brady nakon šokantnog poraza od Titansa

New England Patriotsi doživjeli su šokantan poraz od Tennessee Titansa 20-13 i ispali u prvoj rundi playoffa.

Momčad američkog Hrvata Billa Belichicka prvi je put nakon 2013. godine izgubila u playoffu na svojem terenu pa ove sezone neće imati priliku braniti naslov NFL prvaka.

Pitanje koje se nametnulo samo po sebi nakon ispadanja tiče se Toma Bradyja, koji će prvi put u svojoj bogatoj karijeri postati slobodan igrač. Hoće li jedan od najboljih quarterbackova u povijesti ostati u New Englandu?

- Ne znam što će se dogoditi. U ovom trenutku teško je donositi odluke. Što se tiče pitanja o mom umirovljenju to nije realno. Nadam se da nije realno - rekao je Brady nakon utakmice, koji je svih 20 sezona proveo u dresu Patsa.

- Obožavam ovaj sport. Volim što sam dva desetljeća član ove momčadi i što smo toliko pobjeđivali. Sve ove godine sam igrao za Roberta Krafta i trenera Billa Belichicka. Mislim da nitko nije imao bolju karijeru od mene samo zbog činjenice što sam surađivao s njima. Ne znam kako će sve izgledati u budućnosti, ići ću dan po dan, pa ćemo vidjeti - dodao je.

Šest puta osvojio je Superbowl, a tri puta bio MVP lige (2007., 2010. i 2017. godine). Drugi je na vječnoj listi dodavanja za touchdown i bačenih jardi za touch down iza Dreewa Breesa.

Najčitaniji članci