Sport

Komentari 11

Brat igrača PSG-a: 'Tuchel, ma ti nemaš pojma o nogometu...'

Brat igrača PSG-a: 'Tuchel, ma ti nemaš pojma o nogometu...'

Ogroman pritisak je u PSG-u jer glavni cilj kluba već godinama je naslov u Ligi prvaka, a do njega nikako ne uspijevaju doći. A prva žrtva tog neuspjeha bi mogao biti trener Thomas Tuchel...

PSG je izgubio od Borussije Dortmund 2-1 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, ali raspoloženje u francuskom taboru bilo je kao da su ispali iz Lige prvaka.

Prvo se Neymar obrušio na trenera Thomasa Tuchela i klub jer mu nisu dali igrati pod krinkom da je ozlijeđen, onda je Tuchela napao i brat od Presnela Kimpembea koji je odradio svih 90 minuta na poziciji stopera. 

Nije ništa vezano za njegovog brata, već samo ljutnja na njemačkog trenera koji se malo kockao s formacijom, a to ga je na kraju koštalo poraza i to protiv momčadi u kojoj je stvorio trenersko ime.

- Nadam se da si sretan nakon svega. Je*em ti mater, pa ti pojma nemaš. Kur*in sine - poručio je Manu Kitoko na društvenim mrežama. 

Ogroman pritisak je u PSG-u jer glavni cilj kluba već godinama je naslov u Ligi prvaka, a do njega nikako ne uspijevaju doći. Pokupovali su brojne zvijezde, prošlo ljeto došao im je Mauro Icardi i to sve u cilju osvajanja klempavog trofeja koji im i dalje samo bježi i bježi.

Thomas Tuchel sve manje ima kisika jer ga Parižani sve više pritišću. Prošle sezone ispali su od Manchester United, a ako sada ispadnu od Borussije, Tuchel bi mogao letjeti naglavačke. A pitanje je i do kad će Katarani imati strpljenja sa silnim zvjezdicama. Godinama već pumpaju silne novce u klub, osvajanje prvenstva im je postalo kao doručak i više nije zabavno, no Lige prvaka nema i nema. 

Najčitaniji članci