Obavijesti

Sport

Komentari 29

Vekić je ispala nakon drame na centralnom terenu, Ana prošla

Vekić je ispala nakon drame na centralnom terenu, Ana prošla
9

Ana Konjuh je slavila 2-1 (7-6, 2-6, 6-3) protiv Irine Begu nakon nešto više od dva sata. Donna Vekić sjajno je igrala protiv šeste nositeljice Jo Konte, ali ispala je nakon tri sata i 13 minuta

VIDEO

Naša mlada 19-godišnja tenisačica Ana Konjuh nastavlja oduševljavati sjajnim rezultatima. U drugom kolu Wimbledona pobijedila je 64. tenisačicu svijeta, Rumunjku Irinu Begu. Konjuh je slavila nakon dva sata i 16 minuta 2-1 (7-6, 2-6, 6-3).

Ovo nije bila briljantna partija kao u prvom kolu, ali mlada Dubrovkinja ipak je uspjela izboriti plasman u treće kolo. Konjuh je u prvom setu okrenula break zaostatka, drugi je izgubila bez većeg otpora, a u trećem je pri rezultatu 3-3 napravila break i došla do vrlo vrijedne pobjede.

U 3. kolu igrat će protiv devete tenisačice svijeta Dominike Cibulkove. Ima samo 19 godina, već neko vrijeme sve vodi prema tome da bi uskoro trebala postati naša najbolja tenisačica, a to će se nakon Wimbledona i dogoditi. Ana je trenutno 24. tenisačica svijeta prema live rankingu.

Martonski meč Britanke Johanne Konte i naše Donne Vekić pripao je domaćoj igračici. Prvi set dobila je Konta 7-6, a u drugom se Donna vratila uz 6-4. Treći, odlučujući set, otišao je na stranu Konte 10-8.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Meč je trajao tri sata i 13 minuta i mlada Osječanka nije uspjela ponoviti uspjeh od 18. lipnja kada je u finalu Nottinghama dobila sedmu tenisačicu svijeta. Sjajnim teniskim mečom oduševljena je i velika Billie Jean King.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu