Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bravo, cure! Naše odbojkašice u finalu Zlatne Europske lige

Bravo, cure! Naše odbojkašice u finalu Zlatne Europske lige
10

Plasmanom u finale Europske lige naše su odbojkašice izborile i nastup na Challenger Cupu u Limi gdje će se od 26. do 30. lipnja natjecati za nastup u Ligi nacija

VIDEO

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija plasirala se u finale završnog turnira Zlatne europske lige koji se igra u Varaždinu zahvaljujući 3-1 (25-21, 25-22, 23-25, 25-20) pobjedi protiv Španjolske u polufinalu.

Plasmanom u finale Europske lige naše su odbojkašice izborile i nastup na Challenger Cupu u Limi gdje će se od 26. do 30. lipnja natjecati za nastup u Ligi nacija.

Hrvatska je protiv Španjolske sjajno otvorila dvoboj i povela sa 12-2, no uslijedio je pad u igri te su se gošće uspjele primaknuti na 20-18, ali ne i bliže pa je prva dionica pripala Hrvatskoj sa 25-21.

U drugi set su Španjolke krenule bolje i povele s velikih 10-2, ali Hrvatice su se uspjele na vrijeme pribrati te izjednačiti već na 17-17, a odmah potom i preuzeti vodstvo od 19-17 koje su materijalizirale u prednost od 2-0 u setovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Treći je set protekao u izjednačenoj igri do same završnice, a onda su se Španjolke odvojile na 24-21. Hrvatska je spasila prve dvije set-lopte, a na trećoj se dogodila kontroverzna situacija. Španjolke su loše primile servis, lopta je prošla pored mreže na hrvatsku stranu, jedna španjolska igračica se požrtvovno bacila prema njoj, ali se sudarila s jednom od naših igračica. Glavna sutkinja je procijenila kako se radilo o opstrukciji i dodijelila poen, a samim time i set Španjolskoj.

Rasplet trećeg seta nije utjecao na Hrvatsku koja je tijekom čitavog četvrtog seta bila u prednosti i na kraju ga dobila sa 25-20.

U subotnjem finalu od 19 sati Hrvatska će igrati protiv Češke koja je u prvom polufinalu svladala Bjelorusiju sa 3-1 (25-16, 25-15, 23-25, 26-24), dok će Španjolska od 16 sati igrati za treće mjesto protiv Bjelorusije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet