Sport

Komentari 54

Brazilac poručio Sosi: Sammir nije Damir i nikad neće biti!

Brazilac poručio Sosi: Sammir nije Damir i nikad neće biti!

Bivši hrvatski reprezentativac Sammir na društvenim je mrežama podijelio dva storyja od kojih je na jednom objavio 'screenshot' članka 24 sata uz koji je postavio pitanje: ''Sammire, je li ti žao?''

Borna Sosa (23) neće igrati za njemačku reprezentaciju zbog Fifinog pravila koje brani promjenu reprezentacije igračima koji su nastupili za bilo koju nacionalnu vrstu, a stariji su od 21 godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sosa odabrao Njemačku

Bivši hrvatski reprezentativac i igrač Dinama Sammir na Instagramu je objavio dva storyja. 

Na jednom je objavio screenshot članka 24 sata 'Sosa je ipak izvisio! Bierhoff potvrdio: Neće zaigrati za  'elf' na koji je postavio anketu s pitanjem ''Sammire, je li ti žao?'', a na drugom je objavio popularni grafit: ''Sammir nije Damir'' i dodao: I nikad neće biti!

Osim Brazilca, koji je bio u sličnoj situaciji kao i Sosa, mišljenje o mladom nogometašu koji je trebao dobiti poziv od hrvatskog izbornika Zlatka Dalića iznio je i Josip Šimunić. 

- To je za mene sramotna odluka. Ne mogu reći koliko sam razočaran, ali što se tu može napraviti? Toliko puno ljudi dalo je svoje živote za ovu zastavu i zemlju, a netko tko je prošao kroz cijeli HNS-ov sustav donese ovakvu odluku. Ne kritiziram ga, on je dobar dečko i vrlo dobar igrač, ali po meni je donio krivu odluku - jasan je bio Šimunić.

Naime, Borna je u intervjuu za 24 sata rekao da je odlučio igrati za Njemačku i da tu nema povratka, tad još ne znajući da nema pravo nastupa.

Najčitaniji članci