Obavijesti

Sport

Komentari 60

Brazilci tvrde: Bivši Milanov i Barcin igrač dolazi u Dinamo

Brazilci tvrde: Bivši Milanov i Barcin igrač dolazi u Dinamo
3

Bivši igrač Barcelone i Milana u Dinamu zvuči nestvarno, no ako pitate Brazilce, nije nemoguće. Dapače, Maxi Lopez je, prema njima, novo pojačanje zagrebačkog kluba za rušenje Europe...

VIDEO

Punim imenom Maximiliano Gastón López (35), argentinski je nogometaš koji je u svojoj karijeri igrao za svjetske velikane kao što su Barcelona i Milan, a sada je na putu prema Maksimiru, tvrde dva brazilska medija Fox Sports i Istoe. Kako navode, Maxi bi u Zagreb došao zbog Lige prvaka.

Isto tvrdi i poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio koji je tu vijest objavio na svome Twitteru, a osim Dinama, kao mogući novi klub za Maxija Di Marzio navodi i  talijanskog drugoligaša Crotonu. 

Ovoljetni prijelazni rok ostvario je neke od najluđih transfera pa zašto onda ne bi i Maxi Lopez došao u hrvatskog prvaka? Lopez je od kraja prošle sezone slobodan igrač, a  prije toga igrao je u brazilskom Vasco da Gami.  U svojoj je karijeri igrao u katalonskom gigantu Barceloni  u vrijeme Ronaldinha i Puyola, ali i u brazilskom Gremiu, talijanskim Milanu, Torinu, Udineseu i drugima. 

S Barcelonom je osvojio Ligu prvaka 2005./2006., a izgleda da sada želi sreću okušati i s "modrima". 

Ljubavni trokut Maxi - Wanda - Icardi

Podsjetimo, upravo je njegova bivša supruga Wanda Nara sadašnja Icardijeva, koja kroji prijelazni rok. No, iako ova vijest zvuči nestvarno, ne može ju se isključiti. U svakom slučaju, to bi bio najluđi maksimirski transfer ovoga ljeta. Maxi Lopez i Wanda Nara su bili u braku od 2008. do 2013. godine, kada im se u njega upleo aktualni napadač Intera Mauro Icardi i praktički ga razorio. Wanda i Icardi vjenčali su se svega nekoliko mjeseci nakon što su se Lopez i Nara razveli.

Maxi danas rijetko priča s bivšom suprugom, a kada pričaju, to je uglavnom preko odvjetnika,priznao je  dok s Icardijem nema nikakav odnos, priznao je u jednom intervjuu novinarima.

- Nije ostalo ništa od našeg odnosa. Najčešće pričamo preko odvjetnika - rekao je pa dodao:

- Mauro? Jednog će dana shvatiti težinu svojih postupaka koje je učinio. Na rođendanu moga  sina, uzeo mu je telefon i poklopio slušalicu. Kakva osoba to radi? Kakav dijalog možete imati s takvom osobom? - zavapio je Argentinac.

'Wandin derbi'

Prije početka utakmice Serije A u travnju 2014. godine između Sampdorije i Intera, López se nije htio rukovati s Icardijem, zbog čega su tu utakmicu mediji nazvali "Wandin derbi". Dvije godine nakon toga, López je ponovio istu stvar.

Svjetski mediji tvrdili su kako je nakon "preotimanja" Maxijeve žene, Icardi postao jedna od najomraženijih osoba u Argentini. Nakon što nije bio pozvan niti u reprezentaciju, tvrdilo se - sve je to od loše Wande. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica