Obavijesti

Sport

Komentari 32

Kakva 'petarda'! Broz asistirao, Inter za trofej igra protiv Seville

Kakva 'petarda'! Broz asistirao, Inter za trofej igra protiv Seville

Inter je u finalu Europske lige! Do prednosti su stigli u prvom poluvremenu nakon velike greške golmana Pjatova, a nakon toga su pregazili Šahtar u nastavku za susret protiv Seville. Brozović je asistirao za drugi gol

Talijanski klub nikad nije igrao u finalu Europske lige, ali prekinuo je tu tradiciju Inter! Naravno, ako gledamo doba Kupa UEFA, bili su tu u finalu klubovi iz Serie A više puta, a posljednji je put u sezoni 98/99 naslov odnijela Parma, a godinu prije toga - Inter! Naš Marcelo Brozović će u lov na prvi trofej u dresu milanskog kluba i to u finalu Europske lige protiv španjolske Seville!

Europa League - Semi Final - Inter Milan v Shakhtar Donetsk

'Nerazzurri' su na neutralnom terenu u Njemačkoj razbili Šahtar koji se raspao u posljednjih 20 minuta utakmice. Na kraju je utakmica završila sa 5-0 (1-0), a moglo je sve biti 'čupavo' do zadnje minute da se u ključnom trenutku nije ukazao kapetan Intera - Samir Handanovič!

Serie A - Atalanta v Inter Milan

U dosadnjikavom prvom poluvremenu Inter je samo Andriju Pjatovu mogao zahvaliti na prednosti. Golman Ukrajinaca je loše odlučio i jednu loptu dodao direktno u noge veznom redu Talijana, a Barella je bio spreman na desnoj strani te ubacio za Lautara Martineza koji je zabio za prednost Intera u 19. minuti.

Europa League - Semi Final - Inter Milan v Shakhtar Donetsk

Do odmora se rezultat nije mijenjao, ali u 64. minuti je D'Ambrosio pokrenuo kanonadu. Odlično je iz kornera ubacio naš Marcelo Brozović, a desni bek Intera glavom je povećao prednost. U 62. minuti veliku je priliku imao Junior Moraes i nakon ubačaja s lijeve strane dobro je tukao glavom, ali još je bolje reagirao kapetan Intera i dao im priliku koju su iskoristili u spomenutoj 64. minuti. Sanjat će Ukrajinci tu priliku.

Europa League - Semi Final - Inter Milan v Shakhtar Donetsk

Deset minuta kasnije krasno je svoj drugi gol zabio Lautaro Martinez u donji lijevi kut, a već u 78. minuti svoj je prvi gol zabio Romelu Lukaku. Iz slične je pozicije zabio Lukaku i svoj drugi gol šest minuta kasnije nakon što je pretrčao 40 metara i kroz noge gurnuo loptu Pjatovu za točnu na 'i' u velikom slavlju Intera.

Europa League - Semi Final - Inter Milan v Shakhtar Donetsk

Nemaju 'nerazzurri' mnogo vremena za odmor jer ih već u petak od 21 sat čeka finale protiv španjolske Seville koja ja u polufinalu bila bolja od Manchester Uniteda (2-1).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
POLUFINALE EUROPSKE LIGE 21:00 , MERKUR-SPIEL ARENA, NJEMAČKA
Inter
19', 74' Martinez, 64 D'Ambrosio, 78', 84' Lukaku
5 : 0
Šahtar
Sortiranje događaja
90' KRAJ

Gospodski potez suca Marciniaka, nikomu ne treba sučeva nadoknada kod ovakvog rezultata. Inter je razbio Šahtar, 'nerazzurri' su u finalu Europske lige gdje ih čeka Sevilla!

84' GOL INTER 5-0!

Kakvo gaženje! Šahtar se u potpunost raspao te je u 20 minuta primio čak četiri gola! PEti je gol u mrežu Andrija Pjatova zabio opet Romelu Lukaku i to Pjatovu kroz noge! Sam je pretrčao 40 metara i matirao golmana Šahtara.

78' GOL INTER 4-0!

Evo ga, napokon je zabio i Romelu Lukaku, a Šahtar je razbijen! U nastavku su tri gola primili Ukrajinci, a mogli su imati 1-1 da Samir Handanovič nije sjajno reagirao. Ali sad  se toga mogu samo sjećati jer je zabio Lukaku, a Inter je sigurno u finalu Europske lige!

74' GOL INTER 3-0!

Ma možemo reći, gotovo je! Šahtaru u posljednjih 15 minuta utakmice treba pravo čudo jer je Pjatov opet morao po loptu u mrežu. Odlično je odmjerenim udarcem svoj drugi gol na utakmici zabio Lautaro Martinez u sam lijevi kut gola. 

71'

Kakva je ovo prilika bila za Inter! Imao je mogućnost riješiti utakmicu Romelu Lukaku, ali njegov je udarac lijevom nogom ukrotio Pjatov. Dobro je to obranio ukrajinski golman, a Antonio Conte nije mogao vjerovati da njegov napadač ovo nije zabio.

Komentari 32