Obavijesti

Sport

Komentari 65

Brozović: Aalborgu ćemo i u Zagrebu pokazati da smo bolji

Dinamo će u srijedu na Maksimiru u 20.45 ugostiti Aalborg u uzvratnoj utakmici 3. pretkola LP-a. 'Modri' su donijeli solidnu prednost (1-0) i s pravom očekuju play-off

VIDEO

Iako su mu tek 23 godine, Arijan Ademi Dinamov je starosjedilac. Za 'modre' će u srijedu (20.45) protiv Aalborga na Maksimiru odigrati već 33. utakmicu u Europi čime je dostigao Marija Mandžukića i Dražena Ladića.

- Drago mi je da sam dostigao takvu klupsku legendu poput Dražena Ladića - rekao je Ademi.

Na vrhu je i dalje Sammir sa 76 europskih utakmica u dresu Dinama.

- Ha, možda je i Sammir dostižan.

Ademi igra odlično, vjerojatno najbolji nogomet svoje karijere. Potvrda je i prekrasan gol Zadru u subotu.

- Je, igram dobro, na istoj sam razini kao prije dvije godine kada smo igrali Ligu prvaka.

I dok Hrvatska muku muči s defanzivnim veznim igračima, Arijan je odabrao nastupati za Makedoniju. I neće se predomisliti čak i da stigne Kovačev poziv.

- Neću, definitivno sam odlučio igrati za Makedoniju i iza toga stojim - kaže Ademi koji je u Europi za Dinamo debitirao još 2010. protiv Šerifa.

Njegov partner u veznom redu, Marcelo Brozović (21) također igra u zavidnoj formi koja ga je i dovela do reprezentativnog dresa i SP-a u Brazilu. I protiv Aalborga je pokazao da ima odličan udarac.

- U prvo poluvrijeme smo ušli loše, bezveze smo griješili i krivo se dodavali. Drugo poluvrijeme smo bili dosta bolji, riješili smo se grča - kaže Brozović te najavljuje:

- U Zagrebu ćemo im pokazati da smo puno bolji od njih. Oni ni u Aalborgu nisu mogli izaći iz kaznenog prostora, vidjelo se da se izgube čim ih se stisne.

Marcelo je zabio dva gola u Europi u dresu Dinama, oba su bila u gostima (Beč, Aalborg) te oba sa distance. Dokaz je to da ima odličan udarac koji bi mogao iskušati i u srijedu protiv Aalborga (Maksimir, 20.45).

Ulaznice na ime i prezime

U ponedjeljak je počela i prodaja ulaznica za utakmicu s Aalborgom. Svaka će se ulaznica kupovati na ime i prezime, a jedan će navijač moći kupiti maksimalno šest ulaznica. Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu.

  • tribina sjever: 50 kuna
  • tribina istok: 70 kuna
  • tribina zapad dolje: 100 kuna
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu