Obavijesti

Sport

Komentari 39

Brozović i Inter su u polufinalu, Man United se jedva provukao

Brozović i Inter su u polufinalu, Man United se jedva provukao
5

Inter-Bayer Leverkusen 2-1, a Manchester United-Kopenhagen... Produžeci! Jedan se europski gigant mučio s Nijemcima premda je trebao voditi 3-0 nakon 23 minute, a Man United je jedva prošao u produžecima

VIDEO

Imamo jednog polufinalista Europske lige! To su očekivano (ali teže od očekivanog) izborili milanski Inter i naš Marcelo Brozović 2-1 trijumfom nad njemačkim Bayerom iz Leverkusena, a Manchester United pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera još se muči sa Kopenhagenom Karla Bartoleca i Roberta Mudradžije!

POGLEDAJTE VIDEO: Uz kakvu glazbu vozi Marcelo Brozović

Pokretanje videa...

00:44

Favoriti iz Italije mučili su se s Leverkusenom pa na kraju nekako prošli s minimalnim, jednim golom razlike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inter je u Düsseldorfu trebao imati 3-0 nakon 23 minute igre, ali fantastični belgijski div Romelu Lukaku je nakon sjajnog gola promašio zicer za 3-0 (obranio mu je bravurozno Finac Hradecky), a na drugoj strani jedan sretni odbijanac došao je na nogu Leverkusenovom dragulju Havertzu koji je smanjio na 1-2 i talijanskog giganta držao u neizvjesnosti do samog kraja.

Inter je dominirao šansama, promašivao i moguće i nemoguće, pogađali su Nerazzurri pored gola, u protivničkog golmana ili u vlastite suigrače. U vjetar je otišlo nekoliko zicera, VAR im je poništio dva penala i sve je ukazivalo na to da Inter mora biti kažnjen, ali na kraju je nogometna pravda zadovoljena i bolja je momčad otišla među četiri najbolje u Europskoj ligi.

Prvi gol za Inter dao je Nicolo Barella (15'), Lukaku povisio na 2-0 u (21'), a konačnih 2-1 postavio Havertz u 24'. Nezamjenjivi Brozović dirigirao je igrom Intera koji u polufinalu ide na boljeg iz četvrtfinalnog para Šahtar vs Basel koji sutra (utorak) od 21:00 igra u Gelsenkirchenu.

Inače, Havertzov gol je prvi koji je Inter primio u zadnjih 6 utakmica. Conte je standardizirao sastav i sustav (njemu omiljenih 3-5-2, Eriksen je pričuva, a 'tenk' Gagliardini u početnih 11), od uvjerljive pobjede odmaknuli su ga samo sjajni Bayerov golman Lukaš Hradecky i VAR.

Inter Milan - Bayer Leverkusen

Polufinale je jedva dohvatio drugi svjetski nogometni div, Manchester United kojeg je namučio danski Kopenhagen.

Danci su 20 puta jeftinija momčad od Uniteda (Kopenhangenov seniorski sastav vrijedi 38, a Englezi 764 milijuna eura!), ali u Kölnu su sve odvukli u produžetke u kojima je presudio penal Bruna Fernandesa u 95' minuti.

Naši Karlo Bartolec i Robert Mudradžija su za Kopenhagen zaigrali od 105. minute.

U utorak druga dva polufinala od 21:00 igraju Šahtar i Basel u Gelsenkirchenu tj. Sevilla i Wolverhampton u Duisburgu (polufinala su na rasporedu već u nedjelju, 16. kolovoza!).

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.