Obavijesti

Sport

Komentari 12

Brozović ne ide u Wales, Dalić je pozvao Filipa Bradarića...

Brozović ne ide u Wales, Dalić je pozvao Filipa Bradarića...
1

Badelj se prije početka utakmice nije štedio, već je išao 'sto na sat'. A kako je i dalje u reprezentativnom okruženju ne bi čudilo zaigra li u Walesu umjesto Brozovića koji je suspendiran, a pozvan Bradarić

VIDEO

Milan Badelj nije bio u kadru za današnju utakmicu protiv Mađarske, veznjaka Fiorentine s ove je utakmice izbacila ozljeda zadnje lože. No, sat vremena prije početka utakmice, Badelj je istrčao na poljudski travnjak, dvadesetak minuta sprintao od jedne do druge korner linije. Iskusni reprezentativac djelovao je prilično angažirano, nije se štedio već je išao '100 na sat'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:34

Samim time, postoji velika mogućnost da Badelj bude spreman za nedjelju i reprezentativno gostovanje u Cardiffu. Uostalom, da Zlatko Dalić tijekom ove reprezentativne akcije ne računa na Milana Badelja, ostavio bi ga da se u potpunosti liječi u klupskom ozračju. Hrvatski izbornik prije nekoliko je dana ponovio kako neće napraviti istu pogrešku kao u rujnu, te da će protiv Mađarske i Walesa koristiti veći broj igrača nego tada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo je odlična vijest i dodatno rješenje za Dalića koji je protiv Mađarske ostao bez Marcela Brozovića. On je požutio u prvom poluvremenu utakmice i neće putovati u Wales zbog nakupljenih opomena. Nije to malen udarac za hrvatski vezni red, ali uz spremnog Badelja, rješenja za njegov izostanak je nekoliko premda je izbornik aktivirao pretpoziv Filipu Bradariću.

Badelj umjesto Broza ili prilika za Vlašića

Dakle, prvo je pozicijska zamjena Brozovića i Badelja. U tom slučaju ne mijenja se ni formacija, a ni taktika. Drugo, možda i bolje rješenje bilo bi spuštanje Ivana Rakitića na poziciju zadnjeg veznog pokraj Luke Modrića, a u tom bi slučaju Raketinu poziciju u sredini veznog reda vjerojatno zauzeo Nikola Vlašić koji je u jako dobroj formi. 

Hrvatska kod Walesa gostuje u nedjelju, a s pobjedom protiv Mađarske na Poljudu i remijerm Walesa u Slovačkoj, Vatreni u Cardiff stižu sa šest bodova prednosti ispred otočana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu