Obavijesti

Sport

Komentari 38

Dinamo je Bruni povisio plaću: Petković potpisao novi ugovor

Dinamo je Bruni povisio plaću: Petković potpisao novi ugovor
1

Malo je onih koji bi mi pružili priliku i takvu podršku prije godinu dana. Dinamo i Zdravko Mamić stali su iza mene i nadam se kako je novi ugovor dokaz da sam im vratio povjerenje, rekao je Bruno Petković

Iznimno sam sretan i ponosan što je Dinamo prepoznao moj rad, trud i odricanje te mi je ponuđen novi ugovor koji sam sa zadovoljstvom prihvatio. Malo je onih koji bi mi pružili priliku i takvu podršku prije godinu dana. Dinamo i Zdravko Mamić stali su iza mene i nadam se kako je novi ugovor dokaz da sam im vratio povjerenje, rekao je za službenu stranicu Dinama Bruno Petković.

Pokretanje videa ...

- Isto tako, ovim putem se zahvaljujem svom agentu Ivanu Cvjetkoviću koji nosi velike zasluge za ovo što mi se događa u Dinamu. Ovaj potpis je motiv više za mene da nastavim stazama uspjeha kluba i dati ću sve od sebe da ponovimo lanjsku europsku sezonu ali u Ligi prvaka - dodao je.

Bruno je dosad imao ugovor na lipnja 2023. godine, a sad je potpisao ugovor do lipnja 2024. godine. Definitivno je zaslužio novi ugovor, koji sigurno i donosi povišicu. Zaslužio je Bruno veću plaću u Maksimiru. Po posljednjem je ugovoru imao oko 250.000 eura, ovaj je sigurno donio povećanje primanja.

U godinu je dana Bruno došao do dresa hrvatske reprezentacije i postao je jedan od najboljih igrača Dinama. Strašno je napredovao pod vodstvom Nenada Bjelice. Oduševio je u europskim utakmicama prošle jeseni i proljeća, a u istom je u ritmu nastavio i u pretkolima Lige prvaka ove sezone.

- On je odličan dečko, imao je sjajno proljeće u Dinamu, to ga je i dovelo do reprezentacije. Nije mu se bilo lako nositi sa svim napisima o njemu. Zbog toga su mu se i dogodile neke pogreške, bio je odstranjen iz momčadi za derbi s Hajdukom, ali izvukao je pouke i to je najvažnije - rekao je Bjelica za Petkovića.

Pokretanje videa ...