Obavijesti

Sport

Komentari 14

Brutalan nokaut! Kad udarac ovako sjedne, povratka nema

Brutalan nokaut! Kad udarac ovako sjedne, povratka nema
1

Obožavatelji MMA borbi u kanadskom Winnipegu vidjeli su jedan od najspektakularnijih nokauta ove godine. Na priredbi UFC on Fox u kategoriji do 66 kilograma Josh Emmett je demolirao Ricarda Lamasa

VIDEO

Svi su me otpisivali prije ove borbe, a ja sam rekao da će meč biti odmah gotov ako mi sjedne samo jedan pravi udarac. I, pogodite što, sjeo je, rekao je Josh Emmett nakon što je priredbi UFC on Fox u Winnipegu doslovno jednim udarcem u zemlju snova poslao favoriziranog Ricarda Lamasa.

Svakako nokaut večeri, a možda i cijele godine uz onaj kojim je Francis Ngannou uspavao Alistaira Overeema. Emmett se prije nekoliko mjeseci spustio u kategoriju do 66 kilograma i već svladao trećeg borca svijeta u toj kategoriji, i to brutalnim nokautom u prvoj rundi.

Ngannou demolirao Overeema: Stipe, i tebe čeka takav nokaut
Ngannou demolirao Overeema: Stipe, i tebe čeka takav nokaut

Emmett je od prve sekunde ušao otvoreno u borbu, krenuo u napad i to mu se vrlo brzo isplatilo. Prilikom jedne bliske izmjene udaraca, najprije je desnim krošeom okrznuo glavu Lamasa, no odmah potom vezani lijevi kroše savršeno je odsjeo na bradi Lamasa i povratka više nije bilo - Lamas je spavao i prije no što je pao. I nije se dizao nekoliko minuta, a kad se probudio ništa mu nije bilo jasno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No u svemu tome ostala je i jedna mala mrlja s obzirom da je na vaganju bio teži jedan kilogram od dopuštenog te je za to morao platiti kaznu. U borbi se vidjelo da je veći od Lamasa i odmah nakon borbe se ispričao na kilaži te najavio da je spreman dati Lamasu uzvrat kad god ovaj to poželi.

Dos Anjos pobijedio Lawlera

Kao glavna borba večeri najavljen je sudar Rafaela dos Anjosa i Robbieja Lawlera u velter kategoriji. Slavio je Dos Anjos jednoglasnom sudačkom odlukom dobivši svih pet rundi. Najbliže da nokautira svog protivnika Dos Anjos bio je u drugoj rundi. Najprije ga je uzdrmao lijevim krošeom, a onda silovito navalio na Lawlera. Pribio ga je na ogradu kaveza i kombinacijom ga udarao više od pola minute. No završni udarac nije sjeo i Lawler se nekako izvukao.

Ova pobjeda znači da je Dos Anjos sada novi izazivač za pojas prvaka u velteru, a hoće li se boriti protiv prvaka Woodleya ili će morati u oktogon s nekim drugim za privremeni pojas s obzirom na ozljedu ramena prvaka, trebalo bi se saznati početkom godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...