Obavijesti

Sport

Komentari 13

Brzi Bolt otvorio Primeru, u Madridu zvijezde zabijaju

Brzi Bolt otvorio Primeru, u Madridu zvijezde zabijaju
1

Počela je Primera, a u prvom ogledu sezone je Real Madrid, na prepunom Santiago Bernabeu, pobijedio Deportivo 3-2 uz Boltovu uvodnu riječ

VIDEO

Riječ je na početku novog prvenstva imao Jamajčanin Usain Bolt. Najbrži čovjek na svijetu, trostruki olimpijski pobjednik i svjetski prvak, te nositelj dva fantastična svjetska rekorda na 100 i 200 metara, je izveo prvi udarac sa središta Santiago Bernabeu, što je označilo početak nove sezone Primere, po mnogima najjače svjetske lige.
Real je otvorio utakmicu u sastavu: Casillas - Arbeloa, Albiol, Garay, Marcelo - Diarra, Xabi Alonso - Cristiano Ronaldo, Kaka - Raul, Benzema.
Poveo je Real u 26. minuti kada je akciju Kake i Benzeme završio pogotkom Raul, živuća legenda "kraljevskoga kluba". Samo četiri minute kasnije Real je opet bio na "nuli", jer je Riki izjednačio.
No, Raul se opet našao u epicentru pažnje u 35. minuti kada je iznudio jedanaesterac, a u pogodak ga je pretvorilo najskuplje pojačanje Reala, Cristiano Ronaldo.
Niti to vodstvo nije sputalo goste koji su početkom nastavka, preko Valerona izjednačili. Ipak, skupa domaća momčad je osvojila startna tri boda, ali nije ih donijelo niti jedno zvučno pojačanje. Premijernu pobjedu i pogodak za 3-2 postigao je Lassana Diarra. “Potegnuo” je s 20-ak metara i najavio veliku sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića