Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zlostavljao bubnjarku, tjerao je da mu miriše penis: 'To je trač'

Zlostavljao bubnjarku, tjerao je da mu miriše penis: 'To je trač'
11

Gnjusne stvari radio je Shaun White (31), trostruki olimpijski pobjednik u snowboardu. Bubnjarki bivšeg benda slao je morbidne videe, tjerao je da miriše njegove genitalije i spolno je zlostavljao

VIDEO

Shaune, posljednjih nekoliko dana optužbe o spolnom zlostavljanju protiv tebe koje je podnijela Lena izbile su na površinu. Jesi li zabrinut da će to naštetiti tvom ugledu, upitao je jedan novinar američkog snowboardera Shauna Whitea na pressici nakon što je ovaj osvojio u Pyeongchangu treći put postao olimpijski pobjednik.

- Došao sam ovdje razgovarati o Olimpijskim igrama, a ne o tračevima. Ne mislim da će se to dogoditi, ali takav sam kakav jesam, prijatelji me cijene i poštuju i to dovoljno govori - rekao je White, majstor discipline "half-pipe", koji je do zlata u Južnoj Koreji došao izvedbom za čudesnu ocjenu 98,50.

'Snježni Messi' je otkrio: Kako sam zaradio 62 šava na licu...
'Snježni Messi' je otkrio: Kako sam zaradio 62 šava na licu...

Misliš da su optužbe protiv tebe samo tračevi?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Došli smo ovdje razgovarati o zlatnoj medalji. Ako nemate više pitanja, proslijedite mikrofon - stao je u obranu Whitea glasnogovornik američke olimpijske reprezentacije.

- Molio bih da mi se barem djelomično odgovori - uporan je bio novinar.

- Mislim da sam to napravio - rekao je White.

Optužnica koju je podnijela Lena Zawaideh, bivša bubnjarka u bendu poznatog snowboardera, odnosi se na razdoblje nakon Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, gdje je Shaun zauzeo neslavno četvrto mjesto i ostao bez medalje. To ga je totalno izbacilo iz takta i postao je neprijateljski raspoložen i prijetio, osobito Leni.

Prema tekstu optužnice, White je Leni slao fotografije svog penisa, video kako se muškarac i žena seksaju na ubijenom medvjedu te još jedan pornografski film koji uključuje svećenika, časnu sestru i izmet.

- Žao mi je što sam rekao da je tako osjetljvo pitanje trač. Bio sam uzbuđen i htio sam govoriti o svom uspjehu. Odrastao sam kao osoba, život te nauči novim stvarima. Promijenio sam se i sada se ponosim sobom - ispričavao se nekoliko sati kasnije White u televizijskom intervjuu.

Osim toga, tjerao je Lenu da pije votku, mijenja garderobu kako on želi pa joj je jednom i zaprijetio da će je poslati kući s probe benda jer mu se nije svidio pulover koji je obukla. Gurnuo je ruke u svoje hlače i potom je natjerao da ih pomiriše, stoji u optužnici.

White je priznao da je slao poruke Leni u to vrijeme, ali je odbacio sve druge optužbe dodavši da je, nakon četvrtog mjesta u Sočiju, boravio "na tamnom mjestu". S 19 godina zlatom u Torinu postao je prava tinejdžerska senzacija u SAD-u, ali ne može pobjeći iz kože - zlostavljača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Svaki nastup naših olimpijaca i svako borilište: Evo rasporeda!
ZOI PYEONGCHANG

Svaki nastup naših olimpijaca i svako borilište: Evo rasporeda!

Prije četiri godine u Sočiju imali smo 11 predstavnika u tri sporta, a sada ćemo ih imati čak devetero više u jednom sportu više. ZOI u Južnoj Koreji počinju u petak, a mi vam donosimo raspored nastupa Hrvata

Rusi imali dva slučaja dopinga, MOO im ipak ukinuo suspenziju
PROMJENA PLANA

Rusi imali dva slučaja dopinga, MOO im ipak ukinuo suspenziju

Prvotni plan MOO-a je bio da se Rusiji ukine suspenzija već zadnjeg dana Igara u Pyeongchangu te da se na svečanom zatvaranju zavijori ruska zastava, no od tog se plana odustalo
Čudo iz Češke ispisalo povijest: Prva s dva zlata u dva sporta!
ESTER LEDECKA

Čudo iz Češke ispisalo povijest: Prva s dva zlata u dva sporta!

Nakon što je na posuđenim skijama Mikaele Shiffrin postala olimpijska pobjednica u superveleslalomu, Ester Ledecka danas je svoju čudesnu sportsku priču upotpunila zlatom u paralelnom veleslalomu snowboarda