Obavijesti

Sport

Komentari 29

Bucksi uništili Wizardse, Jokić i Dončić svaki po triple-double!

Bucksi uništili Wizardse, Jokić i Dončić svaki po triple-double!
2

'Greek Freak' i Bucksi zabili 50 u prvoj četvrtini pa 85 na poluvremenu! Dončić i Jokić svaki po triple double. GSW u šuterskoj seriji 24/25 u 15 minuta gaženja Spursa. Nowitzki igrao i sa sinom i sa ocem Hardawayom

VIDEO

Telegrafski report tj. Top 5 iz sinoćnjih sedam NBA utakmica izgledao bi ovako:

  • Bucksi su Washingtonu utrpali 148 poena, 50 u prvoj četvrtini i 85 na poluvremenu (Giannis zabio 43, šut 17/21)
  • Šampioni Warriorsi su imali šutersku seriju 24 od 25 u 15 minuta gaženja Spursa
  • Jokićev deseti triple-double sezone (do 24. godine to su dosad uspjeli samo Magic Johnson i Oscar Robertson)
  • Dončićev treći triple-double sezone (toliko ih je kao rookie imao Michael Jordan)
  • Dirk Nowitzki igrao je  i sa sinom i sa ocem Hardawayom

Nezaustavljivi Bucksi i Warriorsi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šampioni Golden State Warriors i vodeća momčad lige Milwaukee Bucks dosta okrutno su se igrali sa Wizardsima odnosno Spursima. Milwaukee je Washingtonu u prvoj četvrtini zabio 50 poena, a na poluvremenu je bilo 85:65! Tekma bez obrana, a na parketu 'Greek Freak' Giannis. U samo 31 minutu na parketu  Antetokounmpo je zabio 43 poena i to uz 81% šuta! Trice 100% (3/3), za dva poena 78% (14/18), najlošije su mu išla slobodna (6/11, 55%).

Warriorsi su San Antonio u drugoj četvrtini dobili sa 12, a u trećoj sa 18 razlike (49:31). U ta dva 'quartera' spojili su 15 minuta sa 25 šuteva i - jednim jedinim promašajem (24/25)! Monstruozna demonstracija sile mega-momčadi koja polako u formu dovodi i petog super-stara DeMarcusa Cousinsa (sinoć: 17 minuta, 15 poena, 6 skokova, 3 asistencije).

Dončić i Jokić ala Jordan i Magic

Luka Dončić i Nikola Jokić oduševljavaju košarkašku Ameriku. Luka je sinoć svoj Dallas odveo do pobjede nad Hornetsima i to trećim triple-doubleom sezone (19-10-11). Možda je 'svetogrđe', ali je i činjenica: kao rookie, najveći svih vremena Michael Jordan, imao je tri triple-doublea u cijeloj sezoni. OK, sa neusporedivo jačim i zlonamjernijim obranama, ali... Svejedno. Dončić je stvarno čudo!

Inače, Lukin je suigrač Harrison Barnes 'trejdan' u Sacramento - dok je sjedio na klupi, usred utakmice! Portale su preplavile fotografije i snimke "šokiranog" igrača, ali nekadašnji šampion Boston Celticsa, Paul Pierce, brzo je zaustavio žutilo:

- Ma uopće nije tako bešćutno kao što mediji prikazuju. Barnes nije razmijenjen kao da je obična roba, znao je dobro da su pregovori u tijeku, ali svejedno je htio igrati za Mavse - objasnio je Pierce (Barnes je igrao 26 minuta i dao 10 koševa).

U još jednoj sinoćnoj utakmici 'bez obrane' Brooklyn je kod kuće pobijedio Denver Nuggetse 135:130, a u poraženoj momčadi Nikola Jokić je došao do - desetog triple-doublea sezone! Čovjek još nije napunio ni 24 godine pa ulazi u najprobranije moguće društvo: tako mladi to su prije Jokića napravili samo Magic Johnson i Oscar Robertson.

Od naših košarkaša jučer je igrao samo Dragan Bender koji je u porazu Phoenixa kod Jazzera dobio 14 minuta, promašio jedini šut koji je potegnuo i skupio 5 skokova.

I da... James Harden je opet zabio više od 30. Tj. više od 35. Houston je uvjerljivo pobijedio u Sacramentu, a 'Brada' postigao 36 poena.

Rezultati:

Dallas-Charlotte 99:93
Sacramento-Houston 101:127
Brooklyn-Denver 135:130
Chicago-New Orleans 120:125
Milwaukee-Washington 148:129
Utah-Phoenix 116:88
Golden State-San Antonio 141:102

Tablice:

ZAPAD

ISTOK

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub