Obavijesti

Sport

Komentari 9

Budimir u debiju utrpao gol najskupljem golmanu svijeta

Budimir u debiju utrpao gol najskupljem golmanu svijeta

Trener mu je dao šansu u nastavku, a Ante Budimir mu se ubrzo odužio golom. Hrvatski reprezentativac prekrasno je glavom pospremio ubačaj najskupljem golmanu svijeta

VIDEO

U utakmici 8. kola španjolskog prvenstva nogometaši Atletico Madrida pobijedili su na gostovanju kod Osasune sa 3-1 (1-0), a jedini pogodak za domaću momčad postigao je hrvatski reprezentativac Ante Budimir kojem je to bio prvi nastup u novom klubu.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih

Pokretanje videa...

Trening 'vatrenih' uoči Francuza 01:35

Atletico je do vodećeg pogotka stigao u 43. minuti iz opravdano dosuđenog penala, a strijelac je bio portugalski reprezentativac Joao Felix. Isti je igrač u 48. minuti još jednom imao priliku za pogodak s bijele točke, ali je pogodio stativu. Iskupio se u 69. minuti, kad je udarcem sa 16 metara udvostručio prednost Madriđana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Group A - Atletico Madrid v FC Salzburg

Minutu prije toga trener Osasune Jagoba Arrasate u igru ubacio Antu Budimira, a hrvatski napadač mu se odužio već u 80. minuti, kad je na ubačaj Rubena Garcije glavom svladao Jana Oblaka i donio nadu domaćoj momčadi u preokret. Slovenac je najskuplji golman na svijetu i njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 90 milijuna eura.

Champions League - Group A - Bayern Munich v Atletico Madrid

No, da do preokreta ne bi došlo pobrinuo se Urugvajac Lucas Torreira pogotkom u 88. minuti, tri minute nakon što je zamijenio dvostrukog strijelca Joaa Felixa.

Nogometaši Seville, koji su u novu sezonu Primere krenuli sa dvije pobjede, četvrtu utakmicu zaredom nisu uspjeli trijumfirati u španjolskom prvenstvu, a u 8. kolu su izgubili na gostovanju kod Athletic Bilbaa sa 2-1.

Marokanac Youssef En-Nesyri u 9. minuti zatresao je mrežu nakon dodavanja Lucasa Ocamposa i donio vodstvo Sevilli.

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić, koji je bio u početnoj postavi gostiju, izašao je iz igre u 68. minuti i nakon toga stvari su krenule loše po Sevillu. U 76. minuti Muniain nakon kornera pogađa za 1-1, a Oihan Sancet u 86. donosi pobjedu Athleticu.

La Liga Santander - FC Barcelona v Sevilla
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...