Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bukvić najavio meč nokautera: Naučio sam da ćelavce iz ATT-a treba udariti tako da ne ustaju

Bukvić najavio meč nokautera: Naučio sam da ćelavce iz ATT-a treba udariti tako da ne ustaju

Jakob je dobar, atraktivan borac. To što je bio Smajliju u kutu me ne dira, ali u dubini će me sigurno malo motivirati ako Smajli bude tamo. Možete očekivati najbolji nokaut 2022. godine, rekao nam je srpski borac

VIDEO

Mislim da imam najviše nastupa u FNC-u pa ako nekad bude Hall od fame organizacije tamo svakako očekujem svoju sliku, rekao nam je sa smiješkom na licu Đorđe Bukvić (23, 4-2), borac iz srpskog Unity Fight Teama koji 23. prosinca ponovno dolazi u kavez Fight Nation Championshipa.

Pejić isprebijao Brazilca, Bukvić high kickom nokautirao Kosića
Pejić isprebijao Brazilca, Bukvić high kickom nokautirao Kosića

Nakon pobjede protiv Ahmeta Rasima Pale (32, 2-2) u rujnu u Puli, borac iz Vrbasa nije dugo čekao na novi meč. Mnogi su se nadali da će ga vidjeti u kavezu protiv Patrika Čelića (22, 5-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Đorđe Bukvić

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Patrik? Trebao sam protivnika za Pulu. Prozvao sam ga sportski, on mi nije dao baš lijep odgovor, a ako ste očekivali sad neki trash talk da ću mu otkinuti glavu, to nećete čuti od mene. Pobijedio sam u Puli, od Patrika ni traga ni glasa, a Jakob se javio na pravu lokaciju pa se vidimo - objasnio je Đorđe.

Tako će se s druge strane u meču velter kategorije (-77 kg) naći Jakob Kosić (29, 2-2), timski kolega Patrika Čelića i borac kojeg nismo vidjeli godinu i pol u kavezu. Doduše, bio je u kutu Pleuratu Smajliju (33, 3-3) koji je sudačkom odlukom na koju su neki imali što za reći slavio upravo protiv Bukvića na FNC 5 priredbi u Zaboku. Tako Bukvić nastavlja put s 'ćelavcima iz American Top Teama'.

Đorđe Bukvić je prekidom u drugoj rundi svladao Turčina Ahmeta Rasima Palu

- Ne bi protivnike baš nazvao ćelavcima iz ATT-a, ali ako vi tako kažete, naučio sam da ćelavce trebate tako jako udariti da oni ne ustaju pa da suci ne donose neke odluke koje nisu baš najbolje - kaže nam Đorđe pa nastavlja o Jakobu:

- Jakob je dobar, atraktivan borac. To što je bio Smajliju u kutu me ne dira, ali u dubini će me sigurno malo motivirati ako Smajli bude tamo. Možete očekivati najbolji nokaut 2022. godine. 

Dva vlasnika titule nokauta godine u kavezu FNC-a zasigurno su spremili pravi 'vatromet'. Dok Jakob neće imati 'problema' s frizurom, Bukvić je poznat po tome da mijenja stajling. Što je spremio za ovaj put?

Joksović na bivšeg UFC-ovca, Siščanin na Erika Pletikosa
Joksović na bivšeg UFC-ovca, Siščanin na Erika Pletikosa

- Posljednji put kad sam imao bradu i kosu jedna je djevojka pokušala ući u kavez koliko joj se to svidjelo. Ovaj put je tu i kosa i brada, sad hoće li netko uskočiti, vidjet ćemo - zaključio je.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim te na svim ovlaštenim benzinskim postajama Petrol. Prvi dio priredbe moći ćete pogledati besplatno putem YouTube kanala 24sata, dok će se “main card” moći kupiti po cijeni od 39 kuna pretplatom na 24sataPLUS+ sadržaj i putem FNC.tv platforme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...