Obavijesti

Sport

Komentari 8

Rijekine muke na pripremama: Wolfsburg im utrpao tri gola...

Rijekine muke na pripremama: Wolfsburg im utrpao tri gola...
2

Švicarac Admir Mehmedi s tri je pogotka torpedirao Rijeku koja sa službenim utakmicama počinje za 18 dana dok Vukovi iz Wolfsburga već druge nedjelje gostuju kod Schaleka 04. Brekalo igrao od 36. minute

VIDEO

Rijeka je od jučer na desetodnevnim pripremama u svojem sada već tradicionalnom zimskom domu, portugalskoj Albufeiri. Bijeli su danas već odigrali i prvu pripremnu utakmicu u Portugalu i - izgubili od Wolfsburga 0:3.

Prvo ime utakmice bio je trostruki strijelac Admir Memhedi (42', 55', 58'), za Nijemce je od 36. minute igrao hrvatski reprezentativac Josip Brekalo, a riječki trener Igor Bišćan na travnjak je poslao 22-ojicu igrača:

Rijeka (4-2-3-1): Sluga - Raspopović, Župarić, Punčec, Mamić - Čanađija, Pavičić - Vuk, Gorgon, Acosty - Čolak (drugo poluvrijeme: Prskalo - Escoval, Velkovski, H. Smolčić, Mamić/od 79' Libe - Lončar, Capan - Kvržić, Bušnja, Heber - Puljić). 

Nijemcima sezona već za 8 dana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Wolfsburg već za osam dana igra prvu utakmicu proljetnog dijela Bundeslige kod Schalkea 04, dok Rijeku zaostala utakmica 18. kola kod Belupa čeka 30. siječnja. Nijemci su u znatno boljoj natjecateljskoj formi, a i - bundesligaši su. I to peta momčad njemačke lige na samo tri boda od RB Leipziga tj. od plasmana u Ligu prvaka.

Rijeka se koliko-toliko kvalitetno suprotstavila u prvih pola sata, a onda su je u poraz gurnuli kiksevi obrane i dva Čolakova promašaja.

FSV Mainz 05 vs VfL Wolfsburg

Labbadia dočekao pobjedu nad Rijekom

Bišćan je na poluvremenu promijenio 10 od 11 igrača, a Labbadia sa promjenama počeo nakon sat vremena igre. Wolsfburg je utakmicu počeo u sastavu Casteels, Furtado, Stefan, Gerhardt, Mehmedi, Roussillon, Guilavogui, Brooks, Arnold, Knoche, Ginczek, a u igru su tijekom tekme ulazili Brekalo, Jung, Itter, Weghorst, Bruma, Verhage, Rexhbecaj, Menzel, Stefaniak, Tisserand i Malli.

Inače, Bruno Labbadia bio je trener VfB Stuttgarta u prvoj utakmici kvalifikacija za Europsku ligu kada je Rijeka (2013.) na Kantridi Nijemce pobijedila 2:1 golovima Benka i Kvržića. Do uzvrata je smijenjen, Rijeka je svejedno izbacila Nijemce, a Labbadia danas dočekao svoj mali revanš.

Sljedeću test-utakmicu Riječani će u Albufeiri odigrati u četvrtak od 20 sati sa švicarskim Servetteom.

Pokretanje videa...

00:14
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića