Sport

Komentari 21

Burić: Nisam zadovoljan! Ovo je dobra lekcija nekim igračima

Burić: Nisam zadovoljan! Ovo je dobra lekcija nekim igračima

Domaćin je bio jako motiviran i dobar, igrali su na emociju i zalaganje, izgarali su na terenu i svaka im čast na tome. Što se nas tiče, jedino dobro je što smo prošli dalje, rekao je nakon pobjede 2-0 Damir Burić

Nisam zadovoljan kako smo odigrali utakmicu, očekivao sam puno više od moje momčadi, rekao je trener Hajduka Damir Burić nakon utakmice Hrvatskog kupa u kojoj je Hajduk pobjedom 2-0 u Petrinji izborio osminu finala.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Domaćin je bio jako motiviran i dobar, igrali su na emociju i zalaganje, izgarali su na terenu i svaka im čast na tome. Ovo je jako dobra lekcija za neke igrače, jedino dobro je što smo prošli dalje... Previše smo držali loptu danas, a tražili premalo dubine - rekao je Burić koji je neke od ključnih igrača ostavio u Splitu. Nije bilo Posavca, Juranovića, Caktaša,...

Najvažnije prvotimce Burić je odlučio odmoriti za prvenstvo gdje Hajduk čuva prvo mjesto s tri boda ispred drugog Dinama. Po nova tri boda idu u nedjelju u utakmici s Istrom 1961.

- U prvenstvu će biti drugačija momčadi i druga slika, dobro je što smo ostavili uspjeli odmoriti neke igrače koji će nam trebati u nedjelju - dodao je za kraj.

Hajduk je prošao u osminu finala Kupa, ali nije odigrao pretjerano uvjerljivu utakmicu. Iako je bio bolji većinu utakmice, domaćini su ih, posebno u drugom poluvremenu kada je još bilo 1-0, opasno stiskali. Ljubić je s nekoliko intervencija spriječio moguću katastrofu. Strijelci za prolazak bili su Kalik i Jairo.