Obavijesti

Sport

Komentari 156

Burić: Nismo zadovoljni ovim bodom, mi smo bili kvalitetni

Burić: Nismo zadovoljni ovim bodom, mi smo bili kvalitetni
5

Jasno je da smo nezadovoljni bodom. Teško je igrati kad protivnik stoji duboko i napravi 20 prekršaja. Za dobru utakmicu trebaju dva kvalitetna protivnika, kaže Burić

VIDEO

U gradskom derbiju 20. kola prve HNL Hajduk i Split odigrali su bez golova. U skromnom derbiju svetog Duje najveću priliku na utakmici propustio je Mijo Caktaš u sudačkoj nadoknadi. Hajduk je s bodom ostao treći s 36 bodova, tri boda manje od vodećeg dvojca Dinama i Rijeke, dok je Split četvrti s 31 bodom. 

Iako su i Burić i Sablić nakon derbija sv. Duje tvrdili da su zadovoljni igrom i zalaganjem svojih momčadi, no ne i rezultatom, činjenica je da su gledatelji nezadovoljni onim što su vidjeli napustili Poljud. Mršavih 0-0 Hajduka i Splita bilo je po njihovom mišljenju premalo.

Igrači Splita tijekom susreta uputili su jedan - jedini udarac u okvir Hajdukovog gola, ali Blagojević je bombom s 30 metara pogodio ravno u Kalinića. S druge strane, bijeli su četiri puta zapucali prema Zagorcu, no niti jednom u okvir gola

Golman Splita u utakmicu je krenuo u kratkim rukavima, očito je planirao da će ga igrači Hajduka 'zagrijati', no u poluvremenu se predomislio i navukao duge rukave, da se ne bi smrznuo, jer niti jednom nije morao intervenirati.

- Došli smo se nadmetati i pokušati pobijediti, dobro smo stajali na terenu i ostavili Hajduk praktično bezopasnim. Imali su inicijativu, ali mi smo imali nekoliko dobrih polukontri. Nedostajalo nam je svježine i koncentracije da ih realiziramo - kazao je trener Splita Goran Sablić.

Zadovoljan igrom i zalaganjem bio je i Damir Burić.

- Kad uzmemo u obzir da smo igrali bez Ohandze, Tudora, Milića, Maglice, Bencuna i Nižića, te da smo unatoč tome imali i veći posjed lopte, i nekoliko izglednih prilika, jasno je da smo nezadovoljni bodom. Teško je igrati kad protivnik stoji duboko i napravi 20 prekršaja. Za dobru utakmicu trebaju dva kvalitetna protivnika. Mi smo bili tu - kazao je Burić.

Nakon utakmice nezadovoljni navijači pozvali su igrače Hajduka pod sjevernu tribinu.

- Koliko god smo kroz tjedan pokušavali potisnuti iz misli poraz od Dinama, očito je ostao ožiljak, te smo s dozom nervoze ušli u današnju utakmicu. Odigrali smo ispod razine, nezadovoljni smo, kao i navijači, koji su smatrali da se nismo dovoljno zalagali u nekim dijelovima susreta. Uvjeravao sam ih da smo mi dali sve od sebe...

Na koncu je čini se najzadovoljniji bio Ante Erceg, koji je na 26. rođendan odigrao 100. utakmicu u dresu Splita.

- Bila je teška i zahtjevna utakmica, u kojoj smo možda zaslužili i više od jednoga boda, no nismo na koncu nezadovoljni ni jednim bodom - zaključio je Erceg.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba