Obavijesti

Sport

Komentari 145

Burne reakcije navijača zbog zabrane na SP-u: Slomljen sam, uzeli su mi dvije boce viskija

Burne reakcije navijača zbog zabrane na SP-u: Slomljen sam, uzeli su mi dvije boce viskija

Budweiser je trebao prodavati alkoholno pivo unutar kruga s ulaznicama koji okružuje svaki od osam stadiona, no zbog zabrane kraljevske obitelji, pivo će se posluživati samo u fan zonama

VIDEO

Nakon kontroverzne odluke da se na stadionima u Kataru ne smije posluživati alkohol, brojni navijači žestoko su reagirali što i nije iznenađujuće s obzirom na to da je nepisano pravilo da se uz nogomet veže kultura ispijanja piva. 

Pokretanje videa...

Gigantski Modrićev plakat u Dohi 01:10

Novinari Daily Maila razgovarali su s engleskim navijačima koji su u Kataru, a prema njihovim komentarima jasno se da zaključiti da nisu nimalo zadovoljni. 

- Ovo je ludilo. Zašto se održava Svjetsko prvenstvo kad su nam oduzeli jedan od najvećih užitaka? Ovo neće dobro završiti, bar što se tiče engleskih navijača -  rekao je Alex Todd, jedan od engleskih navijača u Kataru.

- Slomljen sam. Ovo nema smisla. Što je loše u tome da popijemo pivo na stadionu ili bar ispred njega? Milijuni ljudi dolaze tu uživati u suncu, pogledati nogomet i popiti par piva. Morat ću onda otići do hotela i fan zona piti. Žao mi je zbog ove zabrane -  rekao je Brian Davidson.

Qatar's World Cup preparations

- Nogomet bez piva nije nogomet. Išao sam na toliko utakmica u njemačkoj ligi na kojima se može kupiti pivo. Kad sam jučer stigao u zemlju, imao sam dvije boce viskija u torbi i uzeli su mi ih. Znao sam da će tu biti teško piti, ali ovo je smiješno - rekao je Nijemac Daniel Scwetska.

- Moraš imati hladno pivo po ovoj vrućini. Tražim jedno otkad sam stigao ovdje. Teško ih je naći. Mislim da sad nema baš smisla ići na utakmice -  rekao je australski navijač Simon Whiting. 

London: Premierliga, Tottenham Hotspur - Arsenal, Luka Modri?

Ipak, novinari Daily Maila govore da nisu svi navijači razočarani, te da nekolicina tvrdi da poštuje običaje u Kataru.

Podsjetimo, 

Budweiser je trebao prodavati alkoholno pivo unutar kruga s ulaznicama koji okružuje svaki od osam stadiona tri sata prije i jedan sat nakon svake utakmice, ali nakon pritiska katarske kraljevske obitelji, pivo će se posluživati samo u fan zonama nakon 18.30 dok će bezalkoholna biti dostupna. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka