Obavijesti

Sport

Komentari 5

Burno na Rujevici: Halilović nije pošteno ni zaigrao, već pauzira. Ali dovode beka s Gradskog vrta

Burno na Rujevici: Halilović nije pošteno ni zaigrao, već pauzira. Ali dovode beka s Gradskog vrta

Riječka 'desetka' mjesec će dana izbivati s terena, a Fausto Budicin će vjerojatno dobiti pojačanje na poziciji desnog beka koje na Rujevicu stiže iz Osijeka

Nakon Dragana Tadića je na trenersko mjesto u Rijeci došao Fausto Budicin, ali ništa to nije promijenilo na rezultatskom planu jer su Riječani u gostima protiv Istre 1961 (1-1) došli tek do boda. A osim toga, saznali su i da neće imati dva pojačanja u nadolazećim utakmicama.

Mlaka Rijeka ni u Puli ne može do pobjede: Istra je uzela bod
Mlaka Rijeka ni u Puli ne može do pobjede: Istra je uzela bod

Alen Halilović (26) došao je revitalizirati karijeru na Rujevicu, ali sad će morati pauzirati barem mjesec dana zbog ozljede aduktora koja mu se dogodila na utakmici protiv Slaven Belupa. Nešto se slično dogodilo i veznjaku Pablu Alvarezu (25) koji se ozlijedio na treningu.  Protiv Puljana u zapisniku nije bilo ni mladog napadača Matije Frigana (19) koji je također protiv 'farmaceuta' dobio udarac u skočni zglob, ali trebao bi biti spreman za ogled protiv Varaždina.

Rijeka je u gostima na Šubićevcu pobjedila Šibenik 1:0

Inače, kad smo već aduktora, "slučaj aduktor" bila je glavna tema u njemačkim medijima, dok je Alen igrao u HSV-u. Stigao je iz Barcelone za pet milijuna i predsjednik kluba Dietmar Beiersdorfer i investor Klaus-Michael Kühne govorili su treneru Bruni Labbadiji da Halilović mora igrati. Labbadia je mislio drugačije i u utakmici protiv Bayerna izostavio Alena bez ikakvog objašnjenja, a na pitanje zašto nema Halilovića odgovorio je da ima problema s aduktorom. U objašnjenje je malo tko vjerovao, po izrazu lica činilo se da ni Labbadia ne vjeruje, ali je od tada ta afera ostala poznata pod "slučaj aduktor".

Zato su se Riječani ponovno aktivirali u prijelaznom roku, a sad im je na meti desni bek OsječanaAlen Grgić (28) . Iako se spominjalo da će Osijek napustiti Mato Miloš (29), izgleda da do toga neće doći. Tu je još i Karlo Bartolec (27), a Nenadu Bjelici trebaju dva beka.

Sad je samo pitanje koliko je Damir Mišković spreman izdvojiti za desnog beka. Podsjetimo, ove je sezone iz Osijeka otišao Damjan Bohar (30) za simboličnih 250 tisuća eura put Poljske Zaglebie Lubin.

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA S IVICOM KOSTELIĆEM