Obavijesti

Sport

Komentari 37

Button nakon pobjede na VN Kanade: Uživao sam u kaosu...

Button nakon pobjede na VN Kanade: Uživao sam u kaosu...
1

Jenson Button slavio je u jednoj od najboljih F1 utrka svih vremena. Nakon potopa bilo je sudara, izlijetanja, kazni, dvosatnog prekida te spektakularnih pretjecanja...

VIDEO

Kakvi su ovo uvjeti. Ma ljudi moji, ovo je idealno mjesto za jedrenje. Za America’s Cup!, našalio se David Coulthard tijekom prijenosa na BBC-u.

Spektakl u Kanadi. Sudari, izlijetanja, kazne, prolom oblaka. Dvosatni prekid. Pa opet sudari, izlijetanja i na kraju spektakularno pretjecanje i pobjeda Jensona Buttona u zadnjem krugu.

- Ne sjećam se jesam li ikada sudjelovao u ovako uzbudljivoj utrci. Stvarno sam uživao u ovome kaosu - rekao je 31-godišnji Jenson Button.

Zbog probušene gume u jednom je trenutku pao na zadnje mjesto. U sudarima je “eliminirao” Hamiltona i Alonsa, a unatoč tome što je čak pet puta bio u boksu, uspio je prvi proći kroz ciljnu ravninu u Montrealu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne mogu vjerovati kako sam ispustio pobjedu. Stalno sam imao prednost. Glupo sam se okrenuo, ali bili su teški uvjeti - razočaran je bio Sebastian Vettel, aktualni svjetski prvak.

Lewis Hamilton sudario se s Webberom već u prvom krugu, a na kraju je stradao od svog momčadskog kolege Buttona. Završio je u zidu.

- Nisam ga vidio - pravdao se Jenson.

Vettel je i dalje ukupno najbolji...

Vettel ispao u zadnjem krugu

Ostalo je još dva kilometra do cilja. Vettel je imao prednost od sekunde. U jednom zavoju Nijemac je proklizao i Button ga je kaznio. Slavilo se satima u McLarenu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića