Obavijesti

Sport

Komentari 130

Čačić: Zadovoljan sam sa svih 90 minuta, izgledali smo svježe

Čačić: Zadovoljan sam sa svih 90 minuta, izgledali smo svježe
1

Falio nam je taj gol, no ovo je nogomet. Moramo dići glavu, ništa nije izgubljeno. Kvalitetno smo odigrali utakmicu, 90 minuta htijenja, trke pa i dominacije, rekao je izbornik Ante Čačić

VIDEO

Na semaforu piše da smo izgubili. Turska se vratila u utrku za SP. Miješaju mi se emocije. Znamo pod kojim smo okolnostima došli, mislim da smo kvalitetno odradili utakmicu, 90 minuta htijenja, trke pa i dominacije, rekao je Ante Čačić, koji kao da je gledao neku drugu utakmicu, a ne poraz od Turske koji nam je opasno ugrozio SP.

- Možda nam je falilo malo koncentracije, mirnoće... Imali smo prilika, ali ovaj put rezultat je otišao na njihovu stranu. Nije ovo nikakva tragedija, prvi smo u skupini, imamo još dvije utakmice. Falio nam je taj gol, no ovo je nogomet. Moramo dići glavu, ništa nije izgubljeno - rekao je hrvatski izbornik za HRT.

- Skupina je sastavljena od reprezentacija koje s pravom imaju ambicije otići na Svjetsko prvenstvo. Primili smo na Islandu, sad i ovdje. Ali uvjeren sam da će nam se to vratiti. Pa mi smo danas odigrali praktički nakon 50 i nešto sati nakon Kosova. No vidjeli ste mentalnu snagu kod igrača, izgledali su čak i jako svježe. Žao mi je što nismo bili nagrađeni - rekao je Ante Čačić i dodao:

- Evo, Lucescu se žalio protiv utakmice u Kijevu, ali tu njegov igrač brani rukom. Bio sam daleko, ali mislim i da je kod gola još bio prekršaj na Mandžukiću, a nakon toga smo primili. Imamo Finsku kod kuće, najbolju gol-razliku... Moramo se pripremiti za listopad. Optimističan sam, ova igra nakon 50 i nešto sati daje mi razloga za optimizam - rekao je Čačić, no njegov optimizam ne dijeli Joško Jeličić, koji je u emisiji na HRT-u analizirao stvari nakon ovog poraza.

- Pa mi pod ovim izbornikom izgledamo sve lošije. Baš se ništa ne mijenja. Nema ideje u igri, hijerarhije... Svatko igra za sebe... Zavidim na statusu koji Ante Čačić ima u HNS-u. Njegovi prethodnici u ovo su vrijeme imali više bodova pa su potpisivali raskide - rekao je uvijek britki Joško Jeličić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica