Obavijesti

Sport

Komentari 175

Čačiću, pa ovi ne mogu dobiti ni otočić Sv. Kristofor i Nevis?!

Čačiću, pa ovi ne mogu dobiti ni otočić Sv. Kristofor i Nevis?!
1

Bila je to jedna od najlošijih, ako ne i najlošija, partija hrvatske nogometne reprezentacije u posljednjih nekoliko godina. Svakako najgora otkako je izbornik Ante Čačić

VIDEO

Ne znamo koliko je Hrvatski nogometni savez dobio novca da bi reprezentacija odigrala prijateljsku utakmicu protiv Estonije, a pravo da vam kažemo - i ne zanima nas! Ovo u Tallinnu bio je apsolutno nepotrebni eksperiment, koji se nikad nije smio niti dogoditi. Od početnog sastava i neshvatljivog eksperimentiranja s formacijom u kojoj Hrvatska nikad nije igrala niti će vjerojatno ikad više zaigrati.

S tri igrača u zadnjem redu zadnji put smo igrali valjda igrali još u Ćirino doba. No Čačić je, izgleda, malo previše gledao Antonija Contea i njegov Chelsea pa je zadnju liniju zamislio s trojicom - Leškovićem, Mitrovićem i Vidom. Na to je nadodao dva beka, koja uopće nisu bekovi, pretpostavljamo da je htio cijelo vrijeme napadati pa je zato postavio Perišića lijevo i Roga desno, bez pravih osigurača njihovih leđa. I to je izgledalo - grozno.

Bila je to jedna od najlošijih, ako ne i najlošija, partija hrvatske nogometne reprezentacije u posljednjih nekoliko godina. Svakako najgora otkako je izbornik Ante Čačić.

Ako je prije utakmice i moglo biti razumijevanja za samo 16 igrača, koje je poveo u Estoniju, uz razmišljanje tipa - pa i ne treba nam više za momčad koja je prije četiri-pet mjeseci izgubila od Belgije 8-1, nakon utakmice postavlja se niz pitanja.

Zbog čega Čačić s pretpoziva nije aktivirao lijevog beka Leovca i najboljeg igrače lige Andrijaševića? Zašto je inzistirao na Rogu i Leškoviću u prvih 11 kad prvi u životu nije igrao beka i začuđujuće malo zasad igra u Napoliju, dok od Leškovića ništa drugo osim ovoga nije niti bilo realno za očekivati s obzirom da mjesecima nije igrao zbog ozbiljne ozljede i tek polako lovi ritam u Dinamu. No, daleko je to od onih igara u Rijeci zbog kojih je i postao reprezentativac.

Je li tu bilo mjesta za Marija Pašalića? Vjerojatno da, no Čačić u njegovu slučaju tjera neki svoj inat i naprosto ga ignorira. Ne želi niti vidjeti što može dobiti od njega u utakmicama poput ove. 

Ne, uza sve pogrešne odluke nije ovo moglo niti završiti drugačije nego jednim od najtežih i, s obzirom na snagu protivnika, najšokantnijih poraza u povijesti Vatrenih. I naravno, kad te već neće, ozlijedio nam se i Pjaca. Od svih igrača, koji igraju Ligu prvaka, baš je njega i Kovačića Čačić ukrcao u avion za Tallinn.

Nije to nikako izgledalo dobro. Ovo je već treća ozbiljna ozljeda Juventusova napadača u malo više od godinu dana i možemo se samo nadati da nije teže stradao. Da će zbog 3-0 u Tallinnu zapravo najviše stradati samo ponos Vatrenih...

Za Boga miloga, pa Vatreni su svega tri puta u ovih 25 godina primili četiri gola, jednom pet, ali od superjake Engleske. A sad nam tri komada zabije reprezentacija koja je od Belgije primila osam. Koja je nakon toga remizirala sa Svetim Kristoforom i Nevisom (?!), a Antigvu i Barbudu dobila 1-0!  A što je to drugo nego kompletni debakl?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica