Obavijesti

Sport

Komentari 162

Čačić je zadovoljan: Moldavija nam nije stvorila pravu šansu

Čačić je zadovoljan: Moldavija nam nije stvorila pravu šansu
4

Zadovoljan sam u kontekstu da nam je utakmica došla u ovom dijelu priprema kad nam je to prva ozbiljnija aktivnost u osam dana, kaže Ante Čačić

VIDEO

Hrvatska je u ne baš impresivnoj izvedbi pobijedila slabašne moldavske amatere 1-0 u Koprivnici. Andrej Kramarić zabio je jedini gol, a nakon utakmice je šepao. Propustit će nekoliko treninga nakon agresivnih startova moldavskih igrača.

- Zadovoljan sam u kontektstu da nam je ona došla u ovom dijelu priprema. Za utakmicu se nismo posebno pripremali. Ovo nam je najozbiljnija aktivnost u osam dana - rekao je izbornik Ante Čačić za HRT nakon utakmice.

- Rezultat je samo 1-0 iako smo dominirali. Dvaput smo pogodili stativu. Ova utakmica mi je dala dosta podataka i korisna je. Vidjeli smo igrače koje dugo nismo vidjeli, poput Strinića. Vidjeli smo mlađe koji su igrali drugio dio. Ne bih hio o pojedincima, ali svi su vidjeli da imamo igrače na koje možemo računati - dodao je izbornik, koji ne vidi problem da Hrvatska u 90 minuta nije slomila amatere koji su još stigli bez nekoliko prvotimaca.

- S obzirom na to i da nisam imao pet igrača iz sredine i Mandžukića u špici, mogu biti zadovoljan. Ne treba nikoga podcjenjivati, ali Moldavija nam nije napravila pravu šansu - rekao je Čačić.

O Fifinoj kazni: Teško se tako pripremati za velika natjecanja

Komentirao je Čačić i Fifinu kaznu od dvije utakmice bez navijača u kvalifikacijama za SP 2018. godine zbog ustaških povika na susretima protiv Izraela i Mađarske.

- Teško mi je to komentirati. Nogomet se igra i za navijače, a igrati bez nje je zaista teško. Moramo ozbiljno shvatiti porukle koje nam Fifa šalje. Bojim se da samo sportaši i sport to neće moći riješiti. Teško je pripremati se za velika natjecanja, a nemaš optimalne uvjete za to - rekao je izbornik.

Kramarića ozlijedili

Najbitnije da smo dobili. Bilo je teže nego što smo očekivali. Htjeli smo da bude više golova, rekao je Andrej Kramarić, koji je nakon utakmice šepao.

- Moldavci su bili agresivni, nije ih bilo kako probiti. Nadam se da ćemo biti još bolji. Ozljeda? Nadam se da nije ništa ozbiljno. Moldavci su bili možda malo i preagresivni, dobio sam jedan udarac. Tri četiri dana bez treninga, terapija i to je to - dodao je strijelac jedinog gola u Koprivnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna