Obavijesti

Sport

Komentari 20

Čačić na mukama, Darijo Srna ostao pri svom: Hvala, ali ne!

Čačić na mukama, Darijo Srna ostao pri svom: Hvala, ali ne!
7

ODBIJENICA Hrvatski izbornik Ante Čačić pokušao je nagovoriti Darija Srnu da se vrati u reprezentaciju, no Darijo se - zahvalio. Rok za predaju popisa igrača za Kosovo i Tursku je danas u podne

VIDEO

Rok za predaju popisa igrača, koji će participirati u kvalifikacijskim susretima protiv Kosova i Turske, je danas u podne. Nažalost, suprotno očekivanjima stožera, a i navijača, na njemu neće biti Darija Srne.

U nemalim se problemima našao hrvatski izbornik Ante Čačić. Nakon poraza na Islandu, slijede dvije utakmice, koje će itekako odrediti izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Ostali su Vida i Lovren

Prvi susret je 2. rujna protiv Kosova, što bi, ako ćemo realno, Hrvatska mogla odraditi i s rezervnim sastavom, no samo tri dana poslije, gostujemo u Turskoj. I tu počinju prave brige i problemi.

Šime Vrsaljko je dugo bio ozlijeđen i nitko, pa vjerojatno ni on sam, ne zna u kakvoj je formi. Vedran Ćorluka je ozlijeđen, a Matej Mitrović se niti ne sjeća kad je posljednji put zaigrao u Bešiktašu. I sve će pasti na leđa Domagoja Vide i Dejana Lovrena. Stoga je Čačić probao nagovoriti Srnu da se vrati u reprezentaciju, barem za ove dvije utakmice.

I činilo se da će stvar funkcionirati. Čačić i Srna imaju dobar odnos, bivši kapetan nije zaboravio kako je izbornik usred Eura napustio kamp i vratio se u Hrvatsku na sprovod njegovom ocu.

No, isto tako, Srna je dao riječ da više neće igrati za Hrvatsku i tu mu nitko ništa ne smije zamjeriti. Jer, Srna je sa 134 nastupa rekorder, i za reprezentaciju je igrao i kad je bio ozlijeđen, igrao je i pod injekcijama, dolazio je na utakmice nakon što je pokopao oca... Bilo bi lijepo još jednom vidjeti ga u najdražem dresu, no od toga neće biti ništa.

Luka sigurno dolazi

Srećom, za te dvije utakmice Čačić može računati na Luku Modrića. Iako je nakon svjedočenja protiv Zdravka Mamića izjavio da nije siguran hoće li zaigrati za reprezentaciju, naš kapetan je odlučio da će igrati.

Uostalom, tako nešto je izbornik i najavljivao nakon te Lukine izjave. Zna Čačić koliko mu znači Hrvatska...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače