Obavijesti

Sport

Komentari 5

Čačić najavio utakmicu protiv Slavena: Mišića već nije bilo, tu odgovornost preuzet će kapetan

Čačić najavio utakmicu protiv Slavena:  Mišića već nije bilo, tu odgovornost preuzet će kapetan

Naši igrači su svjesni da nas je realizacija htjela u prošlim utakmicama protiv Slavena i da smo iskoristili svaku njihovu grešku. Petković se vraća i u kombinaciji je za utakmicu, a upitan je Ivanušec

VIDEO

Nakon dva domaćinstva idemo u goste ekipi koja je imala dva gostovanja. Ekipi koja je gledajući protekle utakmice u prvenstvu napravila dobar rezultat, imala je dobre predstave. naravno, mi smo te dvije utakmice koje smo imali rezultatski uvjerljivo riješili, ali ako se gleda kako su se utakmice odvijale, nisu to bile lagane utakmice. Tako ni sad ne očekujemo laganu utakmicu. S obzirom na godišnje doba i prilike koje utječu na teren, ne očekujemo ni bajnu situaciju na travnjaku, započeo je trener Dinama Ante Čačić prije utakmice protiv Slaven Belupa koja 'modre' čeka u subotu od 17 sati i 10 minuta u Koprivnici.

Dinamo je ove sezone dva puta igrao protiv 'farmaceuta' i dva puta uvjerljivo slavio. U gostima 5-1 i kod kuće s 4-1, ali iako rezultat na oko možda tako ne pokazuje, u većem dijelu susreta nije to bio lak posao za 'modre'.

Belupo povećao cijene ulaznica za susret s Dinamom, Boysi se pobunili: Na kraju su ih spustili
Belupo povećao cijene ulaznica  za susret s Dinamom, Boysi se pobunili: Na kraju su ih spustili

- Dinamove ambicije su na svakoj utakmici težiti tri boda, tako će biti i sada. Iza nas je duži tjedan nakon značajne pobjede protiv Lokomotive (2-1). Nećemo imati na raspolaganju Mišića zbog crvenog kartona, ali dobra je vijest da se Petković vraća i da je u kombinaciji za utakmicu. Malo je zatezanje u butnom mišiću osjetio Ivanušec i vidjet ćemo možemo li na njega računati - rekao je Čačić pa se osvrnuo na utakmice protiv Slavena:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naši igrači su svjesni da nas je realizacija htjela u prošlim utakmicama protiv Slavena i da smo iskoristili svaku njihovu grešku. Ali svaka utakmica je nova utakmica, moramo se dobro pripremiti, biti skoncentrirani i svjesni da mnogo toga ovisi o nama. Ako tako bude, vjerujem da ćemo na kraju utakmice biti zadovoljni.

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 11. kolu Prve HNL

Rasmus Lauritsen otišao je iz kluba, Boško Šutalo i dalje se oporavlja od ozljede, ali tu je dosta igrača koje traži priliku za dokazivanje. 

- Dinamo ima u kadru igrače koji su sposobni, imaju kvalitetu da rade dobre utakmice i da u svakoj utakmici teže da dođu do tri boda. Bodovi koji su nasušno potrebni da održavamo ovu poziciju na kojoj smo trenutno na ljestvici - prokomentirao je trener Dinama pa je zaključio o nedostatku spomenutog veznjaka:

- Imali smo već situaciju protiv Boda da ga nije bilo, Ademi je preuzeo tu ulogu i to mu nije strano.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu