Obavijesti

Sport

Komentari 85

Čačić: Ne bojim se otkaza, već debakla u LP-u i dragog Boga

Čačić: Ne bojim se otkaza, već debakla u LP-u i dragog Boga
1

Moramo odlučiti hoćemo li igrati Ligu prvaka i zaraditi 15 milijuna eura ili Europsku ligu i osvojiti par bodova, rekao je Dinamov trener koji je otvorio dušu na 'presici'

VIDEO

Dinamo u subotu igra 13. kolo HNL-a, ali o Cibaliji Ante Čačić gotovo da nije niti pričao. Otvorio je dušu na temu Lige prvaka.

- Pogledajte Maribor, ispali su od nas, a nije bilo tektonskih poremećaja. Kod nas je sve naopako, moramo odlučiti hoćemo li igrati Ligu prvaka i zaraditi 15 milijuna eura ili Europsku ligu i osvojiti pet-šest bodova. Pa igrali smo i mi Europsku ligu par godina pa nikad nismo dočekali proljeće. 

Misli kako bi rezultati bili drukčiji da u sastavu imaju, npr., Ibrahimovića.

- Da smo imali Zlatana, kažem vam da bi se pohrvali s tim Parizom. Ali kako kad ga nemamo. Dinamo se nikad neće pojačati igračem od 10 milijuna eura jer takav neće doći u HNL. A ovi od dva milijuna? Nađite mi ih. Primjer je Badelj, puno je dao i nije htio produžiti ugovor, a naše je dijete i dinamovac. Davali smo mu najveći ugovor, ali htio je u inozemstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nemoguće da od devet utakmica u LP-u treneri svaki put pogriješe taktiku

Čačić se osvrnuo i na neka iznenađenja LP-a u protekle dvije sezone.

- BATE Borisov ima dugo ekipu na okupu, trenera već šest godina, ali ni oni niti Apoel nisu stalno prvaci svoje države i ne igraju Europu svake godine. Pa ti Danci (Nordsjaelland) igraju pred punim stadionom, nosi ih publika, a kod nas igrači PSG-a kažu da od kadeta nisu igrali pred tako malo publike. 

Trener 'modrih' objasnio je i taktiku, neigranje Tonela...

- Nemoguće da od devet utakmica u LP-u treneri (op.a. on i Jurčić) svaki put pogriješe taktiku. Mi za 0 kuna ulaganja radimo čuda. Izgubimo od Pariza i to je tragedija, zamislite da neki trećeligaški klub izgubi od nas, što smo mi za PSG, pa dođu doma i režu žile. Puljić je ušao u bolji ritam, ima bolji skok od Tonela, poletniji je, a moramo misliti s kim ćemo igrati u 12. mjesecu kada Tonel ode - obrazložio je i dodao kako vjeruje kako Dinamo može do 3. mjesta u skupini.

Osjećam da imam podršku uprave, ali opet, možda im se ne svidi moj pogled ili moj brk

Ne boji se otkaza, ali...

- Bojim se debakla kao prošle sezone. Uz ovako negativnu atmosferu sve je moguće. Na zapadu dođu na utakmicu, pojedu kobasu, dobro se zabave i nije ih toliko briga za rezultat. Mi ćemo sami sebe pojesti. Real zaostaje osam bodova za Barcelonom, izgubili su sad od Borussije pa Mourinhu nitko ne prijeti. Ne bojim se otkaza, samo dragog Boga. Osjećam da imam podršku uprave, ali opet, možda im se ne svidi moj pogled ili moj brk. Imamo jedan poraz u prvenstvu, prvi smo, u kvalifikacijama smo imali pet pobjeda, a u grupi smo izgubili od Porta i PSG-a, znate li kakve su to momčadi? Ljudima nije do ničega na tribinama, nitko se ne smije. 

Za kraj je priznao kako je su ulaznice preskupe i to je jedan od razloga što ima malo ljudi na tribinama.

- Karte? Itekako su preskupe. Pa istok košta 300 kuna!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet