Obavijesti

Sport

Komentari 183

Čačić: Portugalci nas se boje, idemo napraviti nešto veliko...

Čačić: Portugalci nas se boje, idemo napraviti nešto veliko...
4

To što nikad nismo zabili Portugalu... Tradicije su tu da se ruše. Ova je momčad spremna na to, rekao je izbornik Ante Čačić i otkrio što će reći igračima uoči utakmice

VIDEO

Teško je reći tko je favorit. Njihov rezultat ni izbliza ne pokazuje ono što su prikazali na Euru. Stvorili su jako puno šansi, rekao je izbornik Ante Čačić na posljednjoj presici uoči utakmice protiv Portugala u subotu.

- Mi smo u tri utakmice pokazali da s razlogom gajimo ambicije da napravimo nešto veliko - dodao je izbornik i osvrnuo se na najboljeg hrvatskog igrača na Euru.

- Zašto je Perišić najbolji? Najviše mu odgovara klima u momčadi, atmosfera je to koja mu omogoućava da pruža još više - rekao je Čačić i nastavio:

- Znam da se u Hrvatskoj stvorila euforija. S pravom. Pokazali smo odlučnost, neka se ljudi vesele. No mogu dodati kako se stvorio i nerealni optimizam. Portugal nam ne smije nametnuti igru koja odgovara Ronaldu i Naniju - kaže Čačić.

- Oni se nas boje. To što nikad nismo zabili Portugalu... Tradicije su tu da se ruše. Ova je momčad spremna na to - rekao je Čačić i otkrio što će reći igračima uoči utakmice.

- Poželjet ću im sreću. Optimist sam, možemo odigrati sjajno i četvrtu utakmicu u nizu. Vjerujem u nas, jako sam optimističan - dodao je izbornik.

"Živimo za veliki iskorak"

Napravili smo sjajan posao u skupini, no želimo li napraviti velike stvari, ovo je novi početak Eura, rekao je Milan Badelj i dodao:

- Vjerujem da će se nas mnogo pitati na terenu. Ponosni smo što smo među 16 najboljih momčadi Europe, ali ne želimo stati na tome. Živimo za to da napravimo iskorak na reprezentativnoj sceni. Modrić, Rakitić i Perišić žive za ovu Hrvatsku i to se vidi na terenu, a na nama ostalima je da pomažemo da budemo još bolji - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna