Obavijesti

Sport

Komentari 58

Čačićeva dva popisa: Na Island sa Pašalićem i Andrijaševićem!

Čačićeva dva popisa: Na Island sa Pašalićem i Andrijaševićem!
1

DVA POPISA Izbornik Ante Čačić objavio je dva popisa. Prvi je za meč protiv Islanda u kvalifikacijama 11. lipnja, a drugi za prijateljsku utakmicu protiv Meksika u Los Angelesu 28. svibnja. Ima i iznenađenja...

VIDEO

Hrvatski izbornik Ante Čačić objavio je danas dva popisa igrača. Onaj najvažniji, za Island u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, sadržava i neka iznenađenja poput Marija Pašalića i Ivana Santinija. Tu je i Franko Andrijašević.

Hrvatska kao prvoplasirana reprezentacija skupine (13 bodova) 11. lipnja ide na gostovanje kod drugoplasiranog Islanda (10) kojeg je u studenom u Zagrebu svladala s 2:0.

Čačić je za taj susret pozvao 23 igrača, a reprezentacija će se okupiti 5. lipnja u Zagrebu kada će ujedno krenuti na mini-pripreme u Sv. Martin na Muri. Listu kandidata predvodi kapetan Luka Modrić, kojeg sa suigračem iz Reala Mateom Kovačićem 3. lipnja čeka finale Lige prvaka u Cardiffu protiv Juventusa i Marija Mandžukića.

Na popisu zbog ozljeda nema Vedrana Ćorluke, Šime Vrsaljka, Marka Pjace i Andreja Kramarića, a izbornikovo povjerenje su nakon odličnih igara ove sezone zaslužili Mario Pašalić i Franko Andrijašević, kao i Ivan Santini koji će s reprezentacijom i na put u SAD gdje 27. svibnja Hrvatsku čeka ogled s Meksikom, stoji na HNS-ovoj službenoj stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska za Island 13. lipnja

Odmah potom, šest dana prije utakmice, Čačić je objavio popis igrača za prijateljsku utakmicu protiv Meksika, koja se igra u noći subote na nedjelju u 1.30 u Los Angelesu.

Hrvatska za Meksiko 29. svibnja

Budući da je termin van svakog protokola, Čačić je imao velikih problema sa sastavljanjem sastava.

Pomoglo mu je što se u HNL-u riješila bitka za treće mjesto, pa je pozvao igrače Hajduka i Osijeka, kao i one iz Lokomotive, Slavena Belupa i Intera, koji su također rezultatski nezainteresirani.

No, ipak je u zadnji čas otpao Andrej Kramarić, pa od igrača iz inozemstva idu Ivan Santini, Duje Čop, Lovre Kalinić i Tin Jedvaj.

Mogućih 11 za Meksiko:

Kalinić; Jedvaj, Nižić, Filipović, Barišić; Škorić, Majer, Vlašić, Tudor; Santini, Čop

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu