Obavijesti

Sport

Komentari 8

Čačiću, nisam ja gladan novca, već želim respekt!

Čačiću, nisam ja gladan novca, već želim respekt!
1

U izrazito emotivnoj ispovijedi "Div sa Šalate" traži alibi u nerazumijevanju od strane Hrvatskog teniskog saveza, izbornika, reprezentativaca...

VIDEO

Aktualna “persona non grata” ovoga tjedna zarađuje u Bangkoku. Miljama daleko od Hrvatske skuplja ATP bodove, izdašne čekove i ne osvrće se iza sebe. Prije samo nekoliko sezona Ivo je igrao po Futuresima za “šaku dolara”, a danas kao Top 30 tenisač svijeta bio je u poziciji ostaviti Hrvatsku u Svjetskoj skupini. Međutim, nije! Zašto? U izrazito emotivnoj ispovijedi “Div sa Šalate” traži alibi u nerazumijevanju od strane Saveza, izbornika, reprezentativaca...

24SATA: Ivo, zašto niste htjeli nastupiti u Londonu i pomoći reprezentaciji da ostane u Svjetskoj skupini?
Zbog odnosa prema meni u Savezu, odnosu u reprezentaciji! Cijelo vrijeme sam tražio malo više respekta od Saveza i reprezentacije te pravedniju raspodjelu. Ovaj put bih čak bio drugi igrač i dobio više novca, ali to jednostavno nije pravedno. Besmisleno je da Prpić i Čačić pišu i govore o meni kao sebičnom i gladnom novca. To je kontradiktorno. Nisam gladan novca, već respekta.
24SATA: Hoćete li pokušati promijeniti odluku izbornika Gorana Prpića koji vas je prekrižio za daljnje nastupe?
Čuo sam za Prpićevu izjavu. Ostajem pri svojim stajalištima i zahtjevima.
24SATA: Niste nastupili za reprezentaciju pa nećete, poput nekih košarkaša, na Olimpijske igre. Jeste li očekivali ovakav odgovor od Radimira Čačića?
Na nepravdu sam naviknuo u životu. Stoga me ovo sa zabranom nenastupanja na OI ne iznenađuje previše. Međutim, nisam baš siguran da mi mogu zabraniti nastup. Ali, ovim potezom Čačić šalje krivu poruku onima koji se ne slažu s njegovim zahtjevima. U isto vrijeme, izbornik šalje poruku da je najbolje da šutim. Naravno, to mene ne može omesti. Kad sam ja u pitanju oduvijek su važili neki drugi standardi, pa se više ni ne osvrćem.
24SATA: Imate li nekakvu rezervnu lokaciju za treninge u Zagrebu jer više nećete moći raditi u Akademiji?
Ionako sam u Akademiji samo nekoliko dana na godinu. Kad sam tamo dosta treniram s juniorima, kojima to  jako dobro dođe. Žao mi je zbog toga, ali što je tu je.
24SATA: Pojedini teniski djelatnici isticali su da je jedan od razloga nenastupanja to što ne podnosite Ljubičića i Ančića?
Neka jednom zauvijek bude jasno da nemam ništa protiv Ljube ni Ančića. Jedino mi je smiješna izjava da sam ljubomoran na njih. Takve infantilne izjave nema smisla uopće i komentirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica