Obavijesti

Sport

Komentari 18

Canjuga je ponosan: Moje cure igraju rukomet kao frajeri

Canjuga je ponosan:  Moje cure igraju rukomet kao frajeri
1

CANJUGA, MAJSTORE Izbornik rukometašica je u dvije godine Hrvatsku doveo na sam vrh. A prije toga 'odgojio' je igrače poput Balića, Duvnjaka, Čupića...

VIDEO

Ponosan sam na cure. Velik je uspjeh uopće doći na Olimpijske igre, no vjerujem da možemo i do medalje. Ali za to će nam trebati spektakularna utakmica u četvrtfinalu, kaže izbornik Vladimir Canjuga (52).

Dugo je radio s muškim mlađim kategorijama, trenirao je i Balića, Duvnjaka, Čupića... I sa svima je osvajao medalje. A tada je preuzeo cure, koje su godinama bile na margini.

Dečki sigurno uzimaju neku medalju, a i mi bismo mogli do nje,izbornik Canjuga vjeruje u čudo na Olimpijadi

- Način rada nisam mijenjao. Zato i kažu da igramo mušku obranu. No sa curama ti treba posebna pedagogija i psihologija, a to nije baš jednostavno. No puno mi je pomoglo 30 godina nastavničkog iskustva iz srednje škole - tvrdi Vladimir Canjuga.

A predaje i dalje. Izbornik će se nakon OI-ja vratiti u zbornicu.

- Ni ne pomišljam napustiti školu u Ivancu. Uzimam neplaćene godišnje odmore. Plaća bude malo manja, ali važno je da se sve mogu dogovoriti s kolegama - kaže čovjek koji itekako ima prste u projektu “Hrvatska - muška i ženska rukometna velesila”.

- Da, definitivno smo dokazali da smo velesila. Jedino nam Francuska može stati uz bok ovdje u Londonu - zaključio je Canjuga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica