Obavijesti

Sport

Komentari 25

Čarobnjak Luka vuče realovce: Asistencijom je dokrajčio Baske

Čarobnjak Luka vuče realovce: Asistencijom je dokrajčio Baske

Real Madrid pobijedio je Athletic Bilbao 3-1 u La Ligi i tako se bodovno izjednačio s Real Sociedadom i Atleticom na vrhu ljestvice. Hrvatski je veznjak odigrao sjajnih 90 minuta

VIDEO

Nogometaši Real Madrida slavili su kod kuće u 19. kolu Primere protiv Athletic Bilbaa s 3-1, a asistenciju za treći gol Reala upisao je Luka Modrić

Ključni trenutak dvoboja na pomoćnome stadionu, na kojem Real igra svoje utakmice zbog renovacije Bernabeua, zbio se u 13. minuti kada je napadač Athletica Raul Garcia zaradio drugi žuti karton. 

POGLEDAJTE VIDEO: Modrićeva priča

Pokretanje videa...

luka modrić 02:37

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Tony Kroos je pogodio s ruba kaznenog prostora, ali se Baski nisu predavali pa je u 52. minuti iz protunapada izjednačio Capa. Athletic su odlično branio sve do 74. minute kada je Kareem Benzema glavom pogodio za 2-1, a na dodavanje Modrića u drugoj minuti sudačke nadoknade Francuz je postavio konačnih 3-1.

Real se pobjedom bodovno izjednačio na vrhu s Real Sociedadom i Atleticom (26), ali ima najslabiju gol-razliku i dvije utakmice manje od gradskog suparnika. Baskijska momčad je 13. s 15 bodova.

U dvoboju 12. kola Bundeslige Borussia Dortmund je slavila kod Werdera s 2-1 i popela se na četvrtu poziciju. 

U prvoj utakmici nakon otkaza treneru Lucienu Favreu Borussija je stigla do pobjede u Bremenu zahvaljujući pogotku Marca Reusa u 79. minuti, koji je prvo promašio penal, ali mu se lopta sretno odbila i iz druge šanse je zabio. Raphaël Guerreiro je u 12. minuti postigao vodeći gol za žute-crne, da bi poravnao Möhwald (28). 

Bundesliga - Werder Bremen v Borussia Dortmund

Borussiju Dortmund je u ovoj utakmici vodio privremeni trener Edin Terzić (38) kojemu je majka Hrvatica. Terzić je bio i pomoćnik Slavena Bilića tijekom Eura 2012., kada je za tadašnjeg izbornika Vatrenih izradio analizu protivnika prije utakmice s Irskom, koju je Hrvatska dobila 3-1.Bilića je pratio kao pomoćnik ukupno četiri godine - po dvije u Bešiktašu i West Hamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani