Obavijesti

Sport

Komentari 0

Cash: Goran mi je '85. dodavao loptice, to mi je sad ispričao...

Cash: Goran mi je '85. dodavao loptice, to mi je sad ispričao...
4

Što očekivati? To ne znam ni ja. Svašta! Očekujte neočekivano, rekao je Goran Ivanišević uoči ekshibicije s Patom Cashom i Richardom Krajicekom na umaškom teniskom turniru večeras

VIDEO

Wimbledon na jedan dan seli u Umag jer će bivši pobjednici u All England Clubu Goran Ivanišević, Pat Cash i Richard Krajicek, nastupit će u srijedu navečer na velikom egzibicijskom meču na umaškom ATP turniru.

- Nakon spektakularne ekshibicije otvorenja, pripremili smo još jednu večer punu smijeha i zabave za naše posjetitelje. Nastavljamo trend s dolaskom teniskih legendi i pri tome pokušavamo biti kreativni, pa svake godine podižemo ljestvicu kako bismo dali publici zanimljiv sadržaj i drago nam je da oni to prepoznaju - rekao je predsjednik Organizacijskog odbora turnira Ronald Korotaj.

- Legende svjetskog tenisa osvojit će publiku svojim prepoznatljivim potezima kojima su godinama osvajali brojne naslove. No, ovoga puta u potpuno drugačijem i zabavnom duhu - dodao je Korotaj.

Očekujte neočekivano

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Goran Ivanišević najavio je puno dobre zabave .

- Što očekivati? To ne znam ni ja. Svašta! Očekujte neočekivano. Ne planiram unaprijed, već me inspiracija uhvati na terenu, ali s ovom dvojicom na terenu sigurno neće biti dosadno. Richard ima servis kao iz snova, a Pat je jedan od najboljih igrača u povijesti na voleju, kako ih on igra to je prava umjetnost, tako da svi koji vole tenis i oni koji žele naučiti kako se igraju voleji, trebaju doći pogledati Casha uživo - rekao je Goran.

Australac Pat Cash (52), pobjednik Wimbledona iz 1987. godine, danas je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih teniskih komentatora te se ujedno bavi i trenerskim poslom.

Goran mi je ispričao kako mi je dodavao loptice

- Bio sam u Hrvatskoj prvi put 1985. godine kada sam s Australijom igrao Davis Cup protiv tadašnje Jugoslavije. Igralo se u Splitu, a jedan od skupljača loptica tada je bio upravo Goran Ivanišević. Naravno, tada to nisam znao, ali mi je Goran sada to ispričao.  Rekao mi je i da je bio ponosan zbog toga. I večeras očekujem isti tretman, dakle da mi Goran nosi loptice - našalio se Australac.

Napomenuo je i kako svojim igračima, kada ih želi naučiti kako servirati, obavezno pokazuje video s Ivaniševićevim i Krajicekovim servisima, jer oni su njegovi idoli kada je u pitanju taj element igre.

- Nadam se samo da će večeras biti malo popustljivi prema meni jer teško je vraćati njihove servise - dodao je Cash.

Nizozemac Richard Krajicek (45), slavio je u Wimbledonu 1996. godine i gledateljima u Umagu prezentirat će zašto nosi titulu jednog od najboljih servera svih vremena.

- S Goranom je uvijek jako zabavno na terenu, uvijek smisli nešto urnebesno. Znam to jer smo igrali zajedno i nedavno u Wimbledonu u turniru legendi. Doduše, tamo je bio malo nervozan jer je htio pobijediti, ali vjerujem da će večeras biti malo opušteniji - kazao je Nizozemac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu