Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Casillasa smije posjetiti samo obitelj, zabranjen mu i mobitel

Casillas je noć proveo sam. Zabranjena mu je upotreba smartphonea i izoliran je od bilo kakvih izvora nervoze. Smije ga posjetiti samo najuža obitelj, a tijekom noći ni oni nisu imali slobodan ulaz

Foto: Instagram
4 komentara

Nakon pretrpljenog srčanog udara i ugrađenog stenta Iker Casillas se oporavlja pod strogo kontroliranim uvjetima najveće privatne bolnice u sjevernom Portugalu.

Zabranjena mu je upotreba smartphonea i izoliran je od bilo kakvih izvora nervoze. Smije ga posjetiti samo najuža obitelj, a tijekom noći ni oni nisu imali slobodan ulaz. Casillas je noć proveo sam, liječnici iz minute u minutu nadziru njegovo stanje.

Prvotna izvješća stoje: španjolskom je vrataru srčani problem riješen, ali situacija u kojoj se našao bila je strahovito ozbiljna i opasna pa je posebni oprez nužan. Moguće je da se sa smirivanjem situacije dozvoli posjeta pokojeg suigrača, a u Porto se sa poslovnog puta vratila i njegova partnerica, Sara Carbonero.

Inače nema nikakvog razloga da oporavak ne bude uredan i potpun, Casillas će se moći vratiti normalnom životu, ali - "civilnome", profesionalni nogomet za njega je prošlost. To je jasno i glasno rekao ugledni španjolski kardiolog, a nekad i sjajni, dugogodišnji play-maker Reala, Juan Antonio Corbalan (među ostalim i iz sredine '80-ih kada su im komplekse nabijali veliki Dražen Petrović i Cibona).

Dakle: normalan život - apsolutno, nogometna karijera - završena. A u međuvremenu: strogi liječnički nadzor dok se zdravlje ne stabilizira. Što bi moglo biti vrlo pa bi Casillas oporavak mogao nastaviti u svojem domu.

Naši partneri pišu
Message