Obavijesti

Sport

Komentari 5

Čečenski uragan srušio Belupo, Andrić opet prvi topnik HNL-a

Čečenski uragan srušio Belupo, Andrić opet prvi topnik HNL-a
1

U 22. kolu 1. HNL momčadi su zabijale na tri utakmice. Najefikasnija je bila Rijeka s četiri gola dok je Dinamo Osijeku zabio tri. Bez golova su ostali Istra, Lokomotiva, Hajduk, Gorica i Slaven Belupo

VIDEO

Iza nas je 22. kolo elitnog ranga hrvatskog nogometa. Od pet utakmica dvije su završile bez golova, dvije pobjedom gostiju, a jedna pobjedom domaćina.

U prvoj utakmici kola Rijeka je na Kranjčevićevoj nakon 'hladnog tuša' u vidu rano primljenog gola uspjela preokrenuti susret i na kraju zasluženo slaviti protiv Rudeša rezultatom 4-2Inter je na gostovanju u Koprivnici iznenadio 'farmaceute' golom Serderova (1-0), dok su Hajduk i Gorica te Istra i Lokomotiva odigrali utakmice bez golova (0-0).

U derbiju kola Dinamo je na Maksimiru lakše od očekivanog nadigrao Osijek rezultatom 3-0. U vodstvo ih je doveo Komnen Andrić koji je s 11 golova ponovno sam na mjestu najboljeg strijelca 1. HNL.

Donosimo najbolje pojedince 20. kola 1. HNL prema Facebook stranici Romantika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

MOMČAD KOLA: Donosimo najbolje pojedince 22. kola HT Prve lige Mladen Matković - Najzaslužniji za Interov trobod u...

Objavljuje RomantikaUtorak, 26. veljače 2019.

Mladen Matković - Najzaslužniji za Interov trobod u Koprivnici (1-0). Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo Slavenu, a tu se istaknuo iskusni Matković koji je poskidao sve i pokazao zašto je Kelava na klupi.

Amir Rrahmani - Dinamov je univerzalac protiv Osijeka (3-0) odigrao na lijevom beku. Usput, na dan utakmice proslavio je 24. rođendan, a stigao je i zabiti gol glavom nakon ubačaja Majera.

Ardian Ismajli - Još jedna kvalitetna predstava albanskog reprezentativca u remiju protiv Gorice (0-0). Dobro se hrvao sa Lukaszom Zwolinskim, a kasnije i Cherifom Ndiayeom koji nisu došli do ozbiljnije prilike.

Dino Perić - Opet je dobro iskoristio minutažu i pokazao da Bjelica može računati na njega i u jačim utakmicama, ako zatreba. Pokrenuo je akciju za gol Atiemwena, a Mirku Mariću nije dao ni disati.

Zoran Kvržić - Je li krilni napadač Rijeke zapravo cijelu karijeru igrao na krivoj poziciji? Bišćan na proljeće desni bok krpa s njim, a ovaj igra izvrsno. Protiv Rudeša je sudjelovao kod dva gola. Asistirao je Puljiću, te Pavičiću koji je srušen za kazneni udarac protiv Rudeša (4-2).

Joey Suk - Nizozemac igra kao navijen. Nije dobro igrao na poziciji polušpice pa ga je Jakirović vratio u srce veznog reda gdje je svojom agresijom ugušio sve pokušaje mladog Hajdukovog kreativca Ante Palaverse.

Lovro Majer - Sigurno je bio jako razočaran kada je prošlog četvrtka saznao da mora na tribinu protiv Viktorije. Pogotovo nakon sjajne utakmice protiv Belupa četiri dana ranije. Ipak, protiv Osijeka je opet zablistao. Dirigirao je igrom iz pozadine i sudjelovao kod dva pogotka 'modrih'. Asist za Rrahmanija nakon kornera i započeta akcija za gol Andrića. Bit će u budućnosti mjesta za njega.

Serder Serderov - Ovo je Interov najveći zimski dobitak. Toplak boljeg igrača nije mogao poželjeti. Rus polako prolazi proces aklimatizacije, brz je kao metak, a slomio je Belupo golom u stilu Lea Messija. Zabadanje u sredinu i krasan gol lijevom nogom. Drugi gol u nizu.

Alexander Gorgon - Najbolji igrač Rijeke, nema sumnje. U paru s Robertom Murićem djeluje sjajno. Protiv Rudeša je zabio dva komada i sudjelovao kod još jednog gola. Nenadoknadiv će biti njegov eventualni odlazak na ljeto.

Mario Šitum - Opet pokazao da je puno bolji na krilu, nego na beku. Protiv Osijeka rastrčan, asistirao Andriću i imao niz opasnih pokušaja koje je izvadio Malenica.

Komnen Andrić - S 11 golova zasjeo je na čelo prvoligaške liste strijelaca. U prvih nekoliko nastupa u Dinamu bio je malo nesiguran, tražio se i promašio neke izgledne prilike, ali je protiv Osijeka odgovorio na najbolji mogući način. Zabio je prvi gol na utakmici, a potom i asistirao Atiemwenu za drugi gol. Solidno, nema što.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu