Obavijesti

Sport

Komentari 42

Čechova tajna: Pročitao je baš svih šest penala zbog trenera!

Čechova tajna: Pročitao je baš svih šest penala zbog trenera!
1

Čech je prije utakmice znao u koju će stranu pucati Arjen, a u koju Ola. Par dana prije finala satima je sjedio uz TV i proučavao ih. Na dan trijumfa slavio je rođendan

VIDEO

Vjerujte, nije slučajno što je Čech pročitao svih šest penala. Doduše, tri su mu izmigoljila ispod ruku, ali postoji tajni recept, kaže Matej Delač i nastavlja: 

- To je trener golmana Christophe Lollithon, koji je Čecha trenirao u Rennesu. Kad je dolazio u Chelsea, zahtijevao je da mu dovedu Lollithona. Posebno su radili na penalima. Uoči svake utakmice, pa i prijateljske, Lollithon mu naredi da pogleda kako svi igrači pucaju penale. Ako je tako uoči prijateljskih utakmica, probajte zamisliti koliko je Čech proučavao Robbena, Olića i društvo uoči finala Lige prvaka. Siguran sam da je točno znao gdje će svatko od njih pucati - otkrio je Matej Delač, koji je kratko dijelio svlačionicu s europskim prvacima.

- Kad sam došao, prišao mi je Drogba i rekao: ‘Mali, želim od tebe čuti jednu rečenicu, bilo koju’. Bila mi je velika trema, no uspio sam procijediti: ‘Chelsea je najbolji klub na svijetu i bit će prvak Europe’. Drogba me pogledao, potapšao i rekao: ‘U pravu si. I ja tako razmišljam. Položio si’ - kaže Delač. 

‘Uh, kako Terry juriša’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drogba mi je uvijek poslije treninga pucao penale, obožava ih. Jedini to radi. Za to vrijeme Terry dodatno trenira. Uh, da samo vidite kako ide na treningu, rekao je Delač.

Drogba: Uzeo sam loptu, sjetio se Zambije i rekao: ‘E danas nećeš plakati...’

Nakon što je Bastian Schweinsteiger promašio posljednji penal za Bayern, loptu je uzeo Didier Drogba. Bio je jako miran.

- Kroz glavu mi je prošao finale Afričkoga kupa protiv Zambije. Tad sam puknuo preko gola i odnio svojoj domovini naslov prvaka. Nakon te utakmice plakao sam cijelu noć. Pogledao sam prema nebu, pomolio se i rekao: ‘Didier, večeras nećeš plakati’. Bio sam siguran da ću ga zabiti - opisao je trenutke uoči odlučujućeg penala, koji je Chelsea uveo u europsku aristokraciju, na mjesto za koje je Abramovič potrošio gotovo milijardu eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...