Obavijesti

Sport

Komentari 5

Cedevita predstavila prinove: Braća Delaš ponovno zajedno

Cedevita predstavila prinove: Braća Delaš ponovno zajedno
9

Košarkaši Cedevite predstavili su tri prinove za novu sezonu. Ugovore na 3 godine potpisali su Fran Pilepić, Mario Delaš te Nemanja Gordić, reprezentativac BiH...

VIDEO

Slaže se momčad, ostajemo pri ideji da bude mlada i poletna, s igračima koji mogu ispratiti naš program, rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić te najavio dolazak još trojice igrača, ovisno o raspletu situacije s Jusufom Nurkićem.

Denver želi Nurkića što prije

Centar iz BiH, na kojeg su prošlog tjedna na NBA-draftu prava položili Denver Nuggetsi, još ne zna hoće li u NBA već iduće sezone. Nuggetsi žele da za njih igra Ljetnu ligu, ali ona se podudara s njegovim obvezama u U-20 reprezentaciji BiH. Ne ode li u NBA, ostat će još godinu u Cedeviti.

- U Denveru žele da dođe što prije, uči jezik i sustav igre. Nadam se da će Juka trezveno odlučiti, ali on je zasad naš igrač - dodao je Mamić, koji je objavio da je kapetan Cedevite Marino Baždarić okončao igračku karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Baždariću nova uloga, braća ponovno zajedno

- Drago mi je da ju je okrunio dvostrukom krunom. S nama je proveo četiri i pol godine, prošao je s nama rast kluba. Odsad će se brinuti o mladim igračima i voditi skauting.

Dolazak Marija Delaša znači da će u Cedeviti ponovno zajedno biti dva brata jer je stariji brat Ante u klubu od prošlog ljeta. Prije nekoliko godina, dok je u Cedeviti igrao Damjan Rudež, pomoćni trener bio je njegov brat Ivan.

- To je veliki plus. Bilo nam je dobro dok smo zajedno igrali u Splitu, valjda će i sad - rekao je bivši MVP SP-a za igrače do 19 godina.

Mario Delaš (24) dolazi iz Obradoira, a još jedna prinova iz španjolske lige je Fran Pilepić (25), koji je protekle dvije sezone igrao u Bilbau.

- Privilegij je u ovo vrijeme igrati u tako stabilnom klubu kao što je Cedevita. U ovoj fazi karijere zbog individualnog napretka ovo je za mene bio najbolji potez - rekao je riječki bek.

Bilan otišao, ništa od Drapera

Još odavno dogovoren je dolazak Nemanje Gordića, bosanskog Srbina koji je prošle sezone igrao za Igokeu, a prije toga za Partizan.

- Poklopile su se moje i ambicije kluba. Imam euroligaškog iskustva i nadam se da ćemo imati što pokazati - rekao je 25-godišnjak, koji pokriva obje bekovske pozicije.

U Cedeviti su potvrdili da su se definitivno razišli s centrom Mirom Bilanom, a razmišljali su o vraćanju Dontayea Drapera, no on je potpisao s Efesom, u kojem će igrati s Dariom Šarićem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu