Obavijesti

Sport

Komentari 5

Čelnik Seville uoči Dinama: Cilj nam je osvajanje Europske lige

Čelnik Seville uoči Dinama: Cilj nam je osvajanje Europske lige

Ostaje još puno za ulazak u to finale. Ponašat ćemo se apsolutno skromno kako bismo to postigli. Svi igrači koji dođu kod nas žele biti dijelom naše povijesti u Europskoj ligi, rekao je Jose Castro

VIDEO

Predsjednik Seville, nogometnog kluba s kojim će Dinamo idući mjesec igrati u 1/16 finala Europske lige, rekao je u četvrtak kako je Sevillin cilj osvajanje tog natjecanja jer se ove sezone finale igra na njenom stadionu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sjeverna tribina Maksimira

Pokretanje videa...

Sjeverna tribina Maksimira VIDEO

-To je, bez sumnje, cilj. Ne samo da smo momčad sa šest naslova pobjednika tog natjecanja nego ove godine imamo i sjajnu priliku jer se finale igra na našem terenu - izjavio je Sevillin predsjednik José Castro za klupski radio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ostaje još puno za ulazak u to finale. Ponašat ćemo se apsolutno skromno kako bi smo to postigli. Svi igrači koji dođu kod nas žele biti dijelom naše povijesti u Europskoj ligi - dodao je.

Sevilla je tijekom siječnja dovela meksičko desno krilo Tecatita Coronu (29) iz Porta te je posudila do kraja sezone francuskog napadača Anthonija Martiala (26) iz Manchester Uniteda.

FILE PHOTO: Premier League - Manchester United v Everton

Martial je prilikom predstavljanja također rekao kako je Sevillin cilj osvajanje Europske lige ove sezone.

- Tijekom zimskog prijelaznog roka ponovo smo pokazali svoju ambiciju - napomenuo je Castro.

- Nismo htjeli dovesti bilo kakve igrače već one koji će ekipu učiniti boljom. Kada nam se oporave i ozlijeđeni igrači imat ćemo vrhunsku momčad - dodao je.

Sevilla, drugoplasirana momčad španjolskog prvenstva, je tijekom prvog dijela sezone imala brojne ozlijeđene igrače, a neki su bili zaraženi i koronavirusom.

Klub su ovaj mjesec napustili vezni igrači Ibrahim Amadou (28) koji je otišao u Metz kao slobodan igrač, ofenzivni vezni Oscar Rodríguez (23) posuđen Getafeu, te lijevo krilo Oussama Idrissi (23) posuđen Cadizu.

Champions League - Group G - Sevilla v Lille

Sevilla je zadržala stopera Diega Carlosa (28) koji je kao član udarne postave ove sezone skupio 30 nastupa, a kojeg je htio dovesti Newcastle United.

- On je sjajan središnji branič pa je logično da su potentni klubovi poput Newcastlea zainteresirani. Pregovori su od ponedjeljka prekinuti. Želimo da ostane jer važan dio naše momčadi," rekao je Castro.

Sevilla i zagrebački Dinamo odigrat će prvu utakmicu 17. veljače na jugu Španjolske, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Zagrebu.

Hrvatski prvak Dinamo je prošle sezone došao do četvrtfinala Europske lige gdje je bio poražen od Villarreala dok je Sevilla to natjecanja osvojila 2020., 2016., 2015., 2014. 2007. i 2006. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića