Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bayern se izvukao: Coman zabio u prvi kut pred sam kraj susreta

Bayern se izvukao: Coman zabio u prvi kut pred sam kraj susreta
6

Domaćini su poveli lijepim golom Adamua i odolijevali svim napadima gostiju, ali nisu to uspjeli napraviti do kraja utakmice. Sreću Bavarcima je donio Coman lijepim golom

U drugom susretu večeri RB Salzburg i Bayern München su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 21. minuti golom Adamua, a u 90. minuti je izjednačio Kingsley Coman. Uzvratni susret je 8. ožujka u Münchenu. Bavarci su prvi zaprijetili u 10. minuti. Gnabry je pucao sa desetak metara, no Phillip Köhn je bio spreman.

Champions League - Round of 16 First Leg - FC Salzburg v Bayern Munich

Domaćin je uzvratio u 21. minuti golom Chikwubuikea Adama. Mladi nigerijski napadač s austrijskom putovnicom lijepo je pogodio sa 15 metara pogodivši kut Bayernovog gola. Zanimljivo, Adama je ušao u igru u 12. minuti nakon što se  ozlijedio prvi napadač Salzburga Noah Okafor.

Champions League - Round of 16 First Leg - FC Salzburg v Bayern Munich

Bayern je mogao do izjednačenja u 30. minuti, no Sane je loše pucao. U završnici poluvremena Bayern je imao dva pokušaja, ali bez uspjeha. Gnabryjev udarac je završio u bloku, dok je Comanov udarac zaustavio vratar domaćeg sastava. Prvu priliku u nastavku imao je domaćin, u 49. minuti je pucao Nicolas Seiwald, ali je Sven Ulreich obranio. U 60. minuti Leroy Sane je upropastio obećavajuću priliku za goste, a u 73. minuti Coman je odlično pucao, no Philipp Kohn je sjajno reagirao.

Champions League - Round of 16 First Leg - FC Salzburg v Bayern Munich

U 81. minuti je vrlo lako moglo biti 2-0. Adeyemi je pucao, Ulreich obranio, a potom je onda Pavard sjajno blokirao udarac Adamua koji je bio u odličnoj poziciji. Kazna za promašaj stigla je u 90. minuti,  Bayern je uspio izjednačiti, a  pogodak je postigao Coman. Thomas Muller je dugačku loptu upućenu u kazneni prostor spustio glavom, a na nju je natrčao Coman pogodivši za 1-1.

Champions League - Round of 16 First Leg - FC Salzburg v Bayern Munich

Luka Sučić je za Salzburg igrao od 80. minute, dok Roko Šimić nije ulazio u igru. Kod Bayerna Josip Stanišić i Gabriel Vidović nisu nastupili. Idućeg tjedna na programu su preostale četiri utakmice. U utorak se sastaju Chelsea - Lille, te Villarreal - Juventus, a dan kasnije Benfica - Ajax i Atletico Madrid - Manchester United.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
OSMINA FINALA LIGE PRVAKA 21:00 , SALZBURG, AUSTRIJA
RB Salzburg
21' Adamu
1 : 1
Bayern
90' Coman
Sortiranje događaja
KRAJ

Nakon 90 minuta mučenja, uspjeli su gosti ugurati loptu u gol i osigurati si dobar rezultat za uzvrat. Coman je rastužio domaće navijače i olakšao posao Nagelsmannu.

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao četiri minute nadoknade.

90' GOL BAYERN 1-1

Muka se isplatila, napokon je zabio Bayern! Nakon tko zna kojeg ubačaja uspio je loptu na drugoj stativi iskoprcati Kingsley Coman, a onda je krasno gurnuo loptu u prvi Köhnov kut i izjednačio rezultat pred sam kraj utakmice!

85'

Evo još jednog promašaja Bayerna! Pokušao je Choupo-moting, mogao zabiti glavom, ali užasno je zahvatio loptu i pucao pokraj gola.

80'

Za Bayern je ušao Sabitzer, a veseli na terenu vidjeti Luku Sučića u dreu Salzburga!

Komentari 17