Obavijesti

Sport

Komentari 24

'Četiri kafića': Rakitić je slavio, a Maleš bijesnio u svlačionici...

'Četiri kafića': Rakitić je slavio, a Maleš bijesnio u svlačionici...
10

U 10. izdanju Memorijala Dino Petrinović, malonogometnog turnira poznatijeg pod imenom "Četiri kafića" slavila je momčad Vanilla bar koju je predvodio Ivan Rakitić

VIDEO

Uh, bilo je svašta u svlačionici. Ne voli gubiti, rekao je kroz smijeh Ivan Perišić za Hrvoja Maleša. Dvojac je turniru "Četiri kafića" u prepunoj Spaladium Areni igrao za momčad Bobisa. Ispali su nakon penala protiv Tropica, a to se nije baš svidjelo predsjedniku Hajduka koji je dobio najveći pljesak 10.000 navijača u Spaladiumu. Poznato je da Maleš ne voli gubiti. Nakon utakmice rekao je:

- Pljesak nema veze s mojim nogometnim sposobnostima. To je vezano uz moj rad u Hajduku. Eto, izgubili smo - rekao je Maleš.

U 10. izdanju Memorijala Dino Petrinović, malonogometnog turnira poznatijeg pod imenom "Četiri kafića" slavila je momčad Vanilla bar koju je predvodio hrvatski reprezentativni veznjak i nogometaš Seville Ivan Rakitić, ujedno i najbolji igrač turnira i strijelac jedinog gola u finalu protiv Tropica. Njegov suigrač Vjekoslav Tomić izabran je za najboljeg golmana.

Ove su godine četiri momčadi, Bobis, Tropic club Equador, Vanilla bar i Kauri doveli mnogo pojačanja. U Bobisu, momčadi Joška Svaguše igrali su Maleš, Ivan Perišić, Miki Rapaić, Marin Tomasov... Nije to bilo dovoljno da prođu u polufinalnoj utakmici protiv Tropica za koji su igrali  Subašić, Križanac, braća Vitaić, Obilinović, Kalinić, Lovrek, Čop... Golovima Perišića i Tomasova Bobis je vodio sve do zadnjih pet minuta. Čop je smanjio, a Subašić pola minute prije kraja izjednačio na 2:2. U ruletu sedmeraca Tomasov je pogodio stativu, a Tropic je prošao u finale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugoj polufinalnoj utakmici branitelji naslova, Kauri za koje su igrali Senijad Ibričić, Almir Turković, Stanko Bubalo, Igor Musa..., izgubili su od Vanilla bara 1-0. Jedini gol za momčad koju je predvodio Ivan Rakitić zabio je Gordon Schildenfeld. U finalu Vanilla bar je slavio 1-0, a Rakitić je bio strijelac.

- Važno je da pomognemo djeci kojoj je to potrebno, sve drugo nije važno. Naravno da mi je uvijek drago doći u Split, i zato svim Splićanima želim sretnu Novu godinu i da Hajduk bude prvak - našalio se Senijad Ibričić.

Cijeli prihod od turnira ide u fong za pomoć centru "Mir" u Rudinama, za djecu s posebnim potrebama. Konačan prihod znat će se za par dana, a u dosad održanih devet turnira prikupljeno je više od dva milijuna kuna.

Polufinale:

Vanilla - Kauri 1:0 (Schildenfeld)

Tropic - Bobis 2:2 (Čop, Subašić / Perišić, Tomasov)

Finale:

Vanilla - Tropic 1:0 (Rakitić)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu