Obavijesti

Sport

Komentari 16

Chelsea gazi prema Ligi prvaka, Vardy uzeo veliki bod Arsenalu!

Chelsea gazi prema Ligi prvaka, Vardy uzeo veliki bod Arsenalu!

Mateo Kovačić zbog ozljede nije igrao na Selhurst Parku. Trijumf su Chelseaju donijeli preporođeni Giroud, sve bolji Pulišić i mladi Abraham. Norwich se već pomirio s ispadanjem iz Premiershipa

VIDEO

Nogometaši Chelsea i Watforda upisali su pobjede u prvim susretima 34. kola engleskog nogometnog prvenstva. Chelsea je na gostovanju pobijedio gradskog suparnika Crystal Palace sa 3-2, dok je Watford u derbiju začelja bio bolji od Norwich Cityja sa 2-1.

VIDEO: Nekad je u Chelseaju bilo jako veselo

Pokretanje videa...

Diego Costa i Billy McCulloch 00:57

'Blues' su petom pobjedom u posljednjih šest kola barem privremeno skočili na treće mjesto ispred Leicester Cityja kojeg večeras očekuje gostovanje kod Arsenala.

Chelsea je na Selhurst Parku vodio 2-0 i 3-1, ali je na kraju teškom mukom izvukao bodove nakon što je domaćin u sudačkoj nadoknadi zapucao dva zicera za 3-3.

Gosti su nakon 27 minuta vodili 2-0 golovima Oliviera Girouda (6) i Christiana Pulisica (27), a smanjio je Wilfred Zaha u 34. minuti. Tammy Abraham je u 71. minuti vratio gostima dva gola prednosti, no već minutu kasnije smanjio je Christian Benteke.

U samoj završnici utakmice Crystal Palace je imao dvije sjajne prilike za 3-3. Prvo je Scott Dann u četvrtoj minuti nadoknade uzdrmao vratnicu, da bi 30-tak sekundi kasnije Beneteke izašao sam ispred Kepe, ali je Zouma sjajno blokirao njegov udarac.

Aubameyang vs Vardy 1-1

Arsenal i Leicester City u Londonu su odigrali 1-1. Arsenal je zaustavljen nakon sjajne igre u prvom poluvremenu i četiri uzastopne pobjede.

'Topnici' su povei u 21. minuti golom Pierrea-Emericka Aubameyanga kojem je to bio 20. pogodak ove sezone. Možda i ključni trenutak dogodio se u 75. minuti kada je domaćin ostao s igračem manje nakon što je isključen Eddie Nketiah.

Mladi 21-godišnji napadač je proveo na terenu svega četiri minute. Ušao je u 71. minuti, a u 75. je isključen zbog neopreznog starta. Sudac Chris Kavanagh prvo mu je pokazao žuti karton, ali je nakon 'asistencije' VAR-a promijenio odluku.

'Lisice' su igrača više iskoristile deset minuta kasnije izjednačivši preko fantastičnog Jamiea Vardyja, njegovim 22. golom ove sezone.

Chelsea je, dakle, iskoristio remi Leicester Cityja i gostujućom pobjedom protiv Crystal Palace skočio na treće mjesto.

Watford je pobijedio 'fenjeraša' Norwich City sa 2-1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas, dok je Norwich nakon šestog poraza gotovo u bezizlaznoj situaciji.

Gosti su poveli preko Buendije u 4. minuti, no Watford je okrenuo rezultat golovima Dawsona (10) i Welbecka (55). Posebno lijep bio je Welbeckov pogodak, škaricama u same rašlje.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba