Obavijesti

Sport

Komentari 36

Chelsea predstavio Pašalića: 'Presretan sam i impresioniran'

Chelsea predstavio Pašalića: 'Presretan sam i impresioniran'
2

Donedavni veznjak Hajduka Mario Pašalić u srijedu je zaključio posao oko transfera u Chelsea pojavivši se u službenim prostorijama Stamford Bridgea s plavim dresom

VIDEO

Presretan sam jer sam sada igrač Chelseaja. Jako sam impresioniran trening-kompleksom i moram zahvaliti svima u Hajduku. Ovo je sada novi početak u mojoj karijeri, rekao je 19-godišnji hrvatski veznjak Mario Pašalić prvog dana boravka u novom klubu, Chelseaju.

Londonski plavi dogovorili su dolazak Hajdukova igrača još krajem siječnja, no Pašalić je tijekom proljetne polusezone ostao na Poljudu na kaljenju. Vrijednost četverogodišnjeg ugovora procjenjuje se na 2,2 milijuna eura uz 250.000 eura godišnje.

Zainteresiranim je novinarima član hrvatske reprezentacije do 21 godine i preliminarnog popisa A-vrste za ovodišnje Svjetsko prvenstvo otkrio koja mu je najdraža pozicija i igrač.

- Središnji sam veznjak, a moj omiljeni igrač je Frank Lampard, tako da sam jako sretan što sam postao igrač Chelseaja - izjavio je te potom pozirao s novim plavim dresom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mladi veznjak rođen je u Mainzu, a nogomet je počeo igrati u omladinskim kategorijama GOŠK-a iz Kaštel Gomilice te potom Hajduka, s kojim je stupio i u seniorske vode. Tijekom prve prave sezone zabio je impresivnih 11 golova u 36 nastupa.

Pašalić će se priključiti prvoj momčadi Chelseaja pod vodstvom Joséa Mourinha, barem tijekom priprema za novu sezonu koje počinju već u srijedu. Vjeruje se kako će po kratkom boravku s "bluesima" otići na posudbu u neki od klubova partnera s Londončanima. Kao najizgledniji kandidat spominje se nizozemski Vitesse.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu