Obavijesti

Sport

Komentari 40

Čerišev briljirao: Prvo 'ćevapi' pa onda vanjskom u rašlje...

Čerišev briljirao: Prvo 'ćevapi' pa onda vanjskom u rašlje...
1

Denis Čerišev bio je prvo ime na otvaranju SP-a. Zabio je dva prekrasna gola u ruskoj 5-0 pobjedi protiv Saudijske Arabije. Prvi gol nakon lažnjaka kojim je dvojicu poslao po ćevape, a onda majstorija u rašlje

VIDEO

Svjetsko prvenstvo tek je počelo, a već smo vidjeli dva majstorska gola. Glavni akter kod oba gola je ruski džoker s klupe - Denis Čerišev. 

Mrežu Saudijaca načeo je Gazinski u 12. minuti nakon što je sjajno pogodio glavom nakon perfektnog centaršuta Golovina i tako doveo Ruse u zasluženo vodstvo. 

Vrlo brzo nakon tog gola cijeli stadion je ostao u šoku jer se ruski najbolji igrač Alan Džagojev u jednom trku uhvatio za mišić i legao na travu, a par trenutaka nakon toga igru je napustio u suzama. 

Umjesto Džagojeva ušao je igrač Villarreala Denis Čerišev i vrlo brzo pokazao kako je spreman zamijeniti Džagojev ukoliko on više ne bude mogao igrati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 43. minuti Rusi su odigrali sjajnu akciju, a lopta je na lijevoj strani došla do Čeriševa. Dvojica Saudijaca su mu išla u blok, a on je samo lagano potkopao loptu i "poslao ih po ćevape". Nakon toga je snažno tukao i pogodio gornji kut za 2-0.

S tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda u drugom dijelu Rusi dodaju još tri gola i s visokih 5-0 započinju svoj put na ovogodišenjm Svjetskom prvenstvu. 

Najprije je u 71. minuti gol zabio Artem Dzyuba koji je ušao u igru malo više od minute prije no što je dao gol, a onda na scenu još jednom stupa Čerišev. 

Primio je igrač Villarreala jednu loptu na lijevoj strani, a onda majstorski vanjskim dijelom kopačke, u stilu Quaresme, pogodio suprotan gornji kut golmana Saudijske Arabije. 

Točku na i stavio je jedan od najboljih igrača na današnjoj utakmici Golovin koji je genijalno iz slobodnjaka prebacio loptu preko živog zida i pogodio za konačan rezultat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje