Obavijesti

Sport

Komentari 28

Chicago opet slavio u Bostonu, Celticsi su pred eliminacijom

Chicago opet slavio u Bostonu, Celticsi su pred eliminacijom
1

Boston je nakon regularnog dijela sezone bio vodeća momčad na Istoku, a sad je izgubio obje utakmice u svojem TD Gardenu. Bullsi sad u svojoj dvorani s dvije pobjede mogu završiti ovu seriju

VIDEO

Košarkaši Chicaga su kao gosti svladali Boston 111-97 i u drugoj utakmici njihove serije prvog kruga NBA doigravanja, koja je odigrana u noći s utorka na srijedu te imaju priliku u dvije utakmice na svom terenu napraviti veliko iznenađenje i izbaciti prvoplasiranu momčad Istočne konferencije. 

Šestoricu strijelaca Chicaga sa dvoznamenkastim učinkom predvodili su Jimmy Butler i Dwyane Wade sa po 22 koša svaki, a Rajon Rondo je bio na granici 'triple-doublea' sa 11 koševa, 14 asistencija i devet skokova. Najbolji kod Bostona bili su Isaiah Thomas sa 20 koševa i Jae Crowder sa 16.

Serija sada seli u Chicago za sljedeće dvije utakmice u kojima Bullsi mogu osigurati prolaz u drugi krug pred svojim navijačima. Treća utakmica je na rasporedu u noći  s petka na subotu (1 sat iza ponoći) po srednjoeuropskom vremenu.

Toronto i LA Clippersi nisu dopustili nešto slično svojim suparnicima u prvom krugu te su nakon uvodnih poraza na domaćem parketu u drugim utakmicama ostvarili pobjede.

Toronto je svladao Milwaukee sa 106-100 ponajviše zahvaljujući Kyleu Lowryju koji je ubacio 22 poena i ključne koš u završnici za 104-100. DeMar DeRozan je sa 23 koša bio najbolji strijelac Raptorsa. Buckse je ponovno predvodio Grk Giannis Antetokounmpo sa 24 koša, 15 skokova i sedam asistencija, a Khris Middleton je ubacio 20 poena.

Treća utakmica serije, a prva u Milwaukeeju, na rasporedu je u noći sa četvrtka na petak (2 sata iz ponoći).

Utah nije uspjela ponoviti partiju iz prve utakmice u Staples Centeru pa su domaći LA Clippersi slavili sa 99-91 i izjednačili na 1-1 u dvoboju u kojem gosti nijednom nisu vodili. Blake Griffin je bio najbolji strijelac Clippersa sa 24 koša, Chris Paul je ubacio 21 poen uz 10 asistencija, a DeAndre Jordan je imao 18 koševa i 15 skokova. Gordon Hayward je sa 20 koševa bio najbolji strijelac Jazza.

Treća utakmica serije bit će odigrana u Salt Lake Cityju u noći s petka na subotu (4 sata iza ponoći).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz