Obavijesti

Sport

Komentari 96

Chisora se potukao s Hayeom: Haye, kunem se, upucat ću te

Chisora se potukao s Hayeom: Haye, kunem se, upucat ću te
3

Nakon meča između Vitalija Klička i Davida Chisore na konferenciji za novinare se pojavio i David Haye. Ubrzo je došlo do velike gužve između britanskih boksača...

VIDEO

Na konferenciji za medije nakon meča za naslov svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji između nepobjedivog Ukrajinca Vitalija Klička (40) i Britanca Derecka Chisore (28) došlo je do sramotnog fizičkog obračuna dvojice Britanaca.

Iako ovaj put nije nastupao glavnoj ulozi u ringu, prgavi David Haye preuzeo je glavnu riječ na konferenciji. Haye, bivši svjetski prvak prema WBA verziji, koji je sinoć radio za jednu televizijsku kuću ometao je konferenciju ubacivanjem u riječ Chisori, pokušavši si izmamiti dvoboj protiv Vitalija Klička.

Očito ljutit što mu Haye otima pozornost, Chisora je "bocnuo" sunarodnjaka pitanjem: "Kako ti je palac?"

Bila je to aluzija na Hayeove isprike nakon poraza u dvoboju protiv Vitalijeva brata Vladimira u meču za naslov svjetskog prvaka prema verzijama WBA, IBF i WBO koja je održana u srpnju 2011. godine. Verbalno prepucavanje se nastavilo, Chisora za stolom, a glasni Haye među novinarima sa staklenom bocom u ruci. Chisora je ubrzo izgubio živce i s mikrofonom u ruci krenuo u obračun prema Hayeu putem skidajući majicu. Odmah je bilo jasno da će doći do tučnjave između Hayea i Chisore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Haye je zamahnuo prema Chisori držeći bocu u ruci, ali ga je promašio, pa je u metežu koji je izbio najgore prošao Hayeov trener Adam Booth koji je zaradio posjekotinu na čelu. Krvava čela trener je krenuo u verbalni obračun s Chisorom, ali se obratio i Kličku.

- Vitalij, ti si veliki prvak, ali tvoj menadžer je sramota za ovaj sport. Poštujem te kao borca, no on je sramota za boks - rekao je Booth Vitaliju.

Iako je trener otišao krvave glave, ulične prijetnje Chisore, solidnog boksača inače rođenog u Zimbabveu, zvučale su prilično ozbiljno.

- Kunem ti se Bogom, upucat ću te, David Haye. Posjekao me staklom, posjekao me staklom - vikao je bijesni Chisora, a onda o svemu izvijestio i Hayeova krvavog trenera.

- Posjekao me staklom, imao je bocu u ruci - pričao je Chisora brišući ručnikom krv sa lica Hayeova trenera koji je obećao da će još iste večeri saznati tko mu je rasjekao glavu.

Vladimir Kličko snimljen je kako se ironično smijao za vrijeme farse između ponajboljih britanskih boksača, a kasnije je za BBC rekao:

- Potpuno sam razočaran. Ovo je otišlo malo predaleko. Boksački sport ne bi smio biti ovakav.

Otočki mediji pišu kako će Disciplinski odbor Britanskog boksačkog saveza oštro kazniti i Chisoru i Hayea, a raspon kazni kreće se od novčanih do oduzimanja dozvola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića