Obavijesti

Sport

Komentari 0

Cibona pala u Beogradu protiv doprvaka iako je imala vodstvo

Cibona pala u Beogradu protiv doprvaka iako je imala vodstvo
1

Zagrepčani su najbolje odigrali treću četvrtinu u kojoj su uspjeli nadigrati domaću momčad i doći na samo tri koša zaostatka uoči posljednjih deset minuta

VIDEO

Košarkaši Cibone poraženi su sa 68-78 (20-21, 15-21, 21-17, 12-19) na gostovanju u Beogradu kod Crvene zvezde, u dvoboju 1. kola nove sezone ABA lige koja je započela u petak.

Zagrepčani su protiv aktualnog doprvaka ABA lige dobro otvorili utakmicu i u 8. minuti vodili 20-14. No, uslijedila je Cibonina crna petominutna serija u kojoj je momčad trenera Ivana Velića ostala bez ubačaja, dok su domaćini postigli 17 koševa i otišli do +11 (31-20). U 19. minuti Crvena zvezda je imala i +13 (42-29), ali je Cibona s dvije trice smanjila zaostatak na poluvremenu na podnošljivih sedam koševa (42-35).

Zagrepčani su najbolje odigrali treću četvrtinu u kojoj su uspjeli nadigrati domaću momčad i doći na samo tri koša zaostatka (59-56) uoči posljednjih deset minuta. No, u završnici dvoboja je stao Cibonin vanjski šut pa je Crvena zvezda na kraju ostvarila pobjedu s dvoznamenkastom razlikom (78-68).

Najbolji kod Cibone bio je novi razigravač Marko Ljubičić sa 17 koševa, sedam skokova i tri asistencije, ali je zbog pet osobnih pogrešaka morao iz igre u 35. minuti. Cibonin kapetan Marin Rozić ubacio je 13 koševa, a Igor Marić devet. Strijelce Crvene zvezde predvodio je Amerikanac Joe Ragland sa 22 koša, dok je Senegalac Faye postigao 12.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U petak je pobjedom u novu sezonu startala i Petrol Olimpija koja je pred svojim navijačima u Ljubljani svladala Mornar iz Bara sa 86-66.

U subotu će, s početkom u 20 sati, hrvatski prvak Cedevita u zagrebačkom Domu sportova ugostiti beogradski Partizan, dok će Zadar u ponedjeljak (18 sati) gostovati kod FMP-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu