Obavijesti

Sport

Komentari 0

Cibona protiv Le Mansa - Warren ljut zbog statistike

Cibona protiv Le Mansa - Warren ljut zbog statistike
1

Iako je zabio 20 koševa i bio najbolji cibos u uvjerljivoj pobjedi nad Le Mansom (91-71), Chris Warren nije bio zadovoljan svojom igrom

VIDEO

Iz svlačionice je izašao među prvima, dobro zabundan, s kapom nabijenom na glavu, debelim šalom oko vrata i zimskim rukavicama na rukama.
- Ima li tko statistiku? Želio bih nešto vidjeti - upitao je Chris okupljene te se zadubio u brojke.
- Nije dobro, čovječe, ovo nije dobro - promrmljao je ponajbolji igrač Cibone u susretu s Le Mansom. Francuzi su “pali” sa 20 razlike, 91-71, a Warren je sa 20 koševa, šest skokova i četiri asistencije bio najbolji igrač cibosa. Početkom treće četvrtine povezao je tri trice i definitivno prelomio utakmicu na stranu Cibone.
- Da, na kraju tih 20 koševa izgleda dobro, ali pogledaj mi ukupni šut. Čovječe, tricu sam gađao tri od osam. Nedopustivo loše - kritičan je bio Warren iako ga je i trener Joke Vranković istaknuo kao najkonstantnijeg igrača “vukova” u zadnjih nekoliko utakmica. - Chris igra na visokom nivou, vjerujem mu, a on mi to povjerenje vraća - zadovoljan je bio Vranković, posebice jer Warren “pokriva” šuterski nešto lošija izdanja prve napadačke opcije Cibone - Portorikanca Larryja Ayusa.
- Ma, vratit će se Larry, to je samo prolazna kriza. Najvažnije je da pobjeđujemo - branio je Chris Warren svog suigrača.
- Istina je da mi pucačka forma nije na razini. Možda previše razmišljam i nećkam se na otvorenom šutu, ali tako je to. Nadam se da ću se brzo izvući iz krize - rekao je Larry Ayuso.

KASUN SRUŠIO REPEŠINU I UKIĆEVU LOTTOMATICU
Mario Kasun bio je najbolji igrač u momčadi Barcelone, koja je u 6. kolu košarkaške Eurolige pobijedila na gostovanju kod rimske Lottomatice 74-65. Kas je za 28 minuta igre zabio 18 koševa (šut 7/8) uz četiri skoka i tako “potopio” talijansku momčad koju vodi hrvatski izbornik Jasmin Repeša. Roko Ukić je u dresu Lottomatice zabio devet koševa.
Davor Kus je u pobjedi Unicaje nad Lietuvos Rytasom 71-69 zabio pet koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje