Obavijesti

Sport

Komentari 14

Cibona smijenila Jovanovića nakon velikog poraza u Zaboku

Cibona smijenila Jovanovića nakon velikog poraza u Zaboku

Ovim putem želio bih se u ima čitavog kluba zahvaliti Vladimiru Jovanoviću na iznimnom trudu i pozitivnoj energiji koju je uložio u svoj rad kao trener KK Cibona, rekao je direktor Cibone Mario Lukić

VIDEO

Vladimir Jovanović smijenjen je s funkcije trenera samo dan nakon što je Cibona u gostima kod Zaboka teško poražena s deset razlike iako je imala 13 koševa prednosti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Split pobijedio Cibonu

Pokretanje videa...

Split pobijedo Cibonu 00:21

Košarkaši Zaboka priredili su veliko iznenađenje u susretu 16. kola prvenstva Hrvatske svladavši Cibona na svom parketu s 83-73. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srpski trener je na klupu Cibone stigao u veljači prošle godine što je izazvalo velik nemir u hrvatskoj košarci, a doveli su ga predsjednik Mladen Bušić koji više nije aktivan u operativi, direktor Domagoj Čavlović koji je odstupio, te sportski direktor Marin Rozić.

Cibona je na svojim službenim stranicama objavila da je Jovanović u sporazumnom dogovoru raskinuo suradnju s klubom. 

- Ovim putem želio bih se u ima čitavog kluba zahvaliti Vladimiru Jovanoviću na iznimnom trudu i pozitivnoj energiji koju je uložio u svoj rad kao trener KK Cibona. Kao vodstvo kluba još jednom želimo istaknuti kako smo svjesni situacije i okolnosti koje su predstavljale poseban izazov u vođenju prve momčadi, a zbog čega još jednom ističemo zahvalu dosadašnjem treneru. Želimo mu puno sreće u daljnjoj karijeri te brojne uspjehe i pobjede, koje će svojim trudom i znanjem definitivno postići - rekao je ovom prigodom Mauro Lukić, direktor KK Cibona pa dodao:

Cibona i Cedevita Olimpija susrele se u 13. kolu ABA lige

- Pred nama je niz jakih utakmica i napravit ćemo sve kako bismo svi zajedno podigli razinu kvalitete naše igre. Imamo oslabljen roster zbog brojnih ozljeda, ali vjerujem da će momci koji su na raspolaganju dati sve od sebe. Nadam se da će ova zajednička odluka kojom je došlo do prekida suradnje s dosadašnjim trenerom Vladimirom Jovanovićem izazvati određen podražaj kod igrača te pokrenuti seriju pozitivnih rezultata. Bariša Krašić preuzet će momčad u narednom razdoblju, poznaje dobro čitavu momčad i vjerujem da neće trebati puno vremena za prilagodbu - istaknuo je Marin Rozić, sportski direktor KK Cibona.

Jovanović je došao  u Cibonu 2. veljače 2021, a od tada je vodio ukupno 64 utakmice od kojih je u 39 pobijedio, a u 25 izgubio. U domaćem prvenstvu dobio je 27 utakmica, izgubio njih 11. U ABA ligi slavio je 9 puta, uz 13 poraza. Najbolji omjer imao je u Kupu (3-1), ali nije ga osvojio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića